Bouw

 

We hebben een websiteconcept uitgewerkt voor de Verhuur- en Verticaaltransport markt.

 

De bemiddeling creëer:

  • Een goede selectie van de juiste websitebouwer
  • Een verkoopplatform voor de websitebouwers
  • Specifieke marktkennis in de verhuur- en verticaalmarkt

 

Wat  resulteert in:

  • Vakbekwame websitebouwer met een reële prijs
  • Betere kennis van de markt waardoor er sneller en beter gewerkt kan worden
  • Een goede coördinatie van de service waardoor fouten voorkomen kunnen worden
  • Minder zorgen, reële prijzen  en een goed resultaat

 

Modulaire website

We hebben een marktspecifieke modulaire website ontwikkeld waarbij de site voor 80% bestaat uit een standaard ontwerp en voor 20% speciaal op uw bedrijf kan worden toegespitst. Hierdoor kunnen we de ontwikkelkosten over meerdere websites verdelen, wat een flink financieel voordeel oplevert. 

 

Bouwen

Ik ben intermediair tussen een door mij geselecteerde websitebouwer en u. Hierbij gaat het erom dat u voor een redelijke prijs een optimale website krijgt. Commercieel Anders heeft websitebouwers aan zich weten te binden die al lange tijd actief zijn en voldoende capaciteit hebben om een goede service te leveren voor nu en in de toekomst, want alleen daarmee waarborgt u uw continuïteit.

 

Vullen

Nu hebt u de website maar zal er nog data (content) toegevoegd moeten worden. De Commercieel Anders website is voorzien van een Content Management Systeem (CMS). Een CMS is een softwaretoepassing die het mogelijk maakt eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens aan een website toe te voegen. Wilt u zelf de website vullen dan kan dit op eenvoudige wijze met deze CMS optie. Blijkt het dat dit veel tijd en inspanningen vergt, zeker omdat dit niet een alledaagse activiteit voor u is? In dat geval kent het netwerk van Commercieel Anders een aantal redacteuren, o.a. van Rentit en Verticaal die dit werk kunnen uitvoeren. Het is van belang dat uw mededelingen geschreven zijn met het oog op optimale vindbaarheid op het Internet.