Servicemonteur haalt Hyva en PB Platforms binnen

  

 

 

Servicemonteur Equipment Solutions heeft het importeurschap binnengehaald van twee nieuwe merken: PB Platforms en Hyva. Grote voordeel is niet alleen het lokale aanspreekpunt: Servicemonteur werkt actief samen om producten voor de Nederlandse markt te optimaliseren. 

  

Directeur Mike Renka meldt met trots dat Servicemonteur de nieuwe Nederlandse importeur is van het merk PB Platforms, een breed assortiment schaarhoogwerkers die opvallend hoog kunnen werken op een letterlijk smalle basis. PB Platforms is breed inzetbaar en lopen voorop in duurzaamheid, met elektrische en groene machines. Renka onderstreept het belang voor gebruikers van een lokale vertegenwoordiging: “Klanten met PB-machines hebben snelle service nodig. Wij zijn nu het eerste aanspreekpunt voor service en onderhoud, wij kunnen meteen helpen en hebben ook enorm veel reserve-onderdelen op voorraad.”  

Intussen draagt Servicemonteur zelfs bij aan de doorontwikkeling van het assortiment.

“We kijken samen hoe we de machines verder kunnen door ontwikkelen, afgestemd op de Nederlandse markt. Zo hebben we samen de complete softwarebesturing van de machine klantvriendelijker en onderhoudsvriendelijker gemaakt - maar ook beter bestand tegen ruw gebruik en omstandigheden.”

 

Hyva

Servicemonteur heeft ook het merk Hyva binnen weten te halen. Hyva is een van ‘s werelds meest toonaangevende leveranciers van innovatieve en uiterst efficiënte transportoplossingen voor de commerciële voertuigenindustrie en milieudienstensector, met meer dan 40% wereldwijd marktaandeel in front-end cilinders. “Hyva was op zoek naar een servicepartner in Nederland omdat ze weinig ervaring hebben in de Nederlandse hoogwerkerwereld”, vertelt Renka. “Ze zagen dat wij daar juist veel in doen en besloten dat we het beste konden samenwerken. We vertegenwoordigen nu het volledige assortiment van Hyva hoogwerkers in Nederland.”

 

Voor meer informatie:

Michael Renka:

+31 (0)617449878

info@servicemonteur.nl