LGMG Europe BV zet opmars voort

 

    

 

 

LGMG Europe BV, het in Spijkenisse gevestigde Europese hoogwerker distributiecentrum van de Chinese fabrikant Lingong Group Jinan Heavy Machinery Co.,Ltd. (LGMG) zet haar opmars op het Europese continent in hoog tempo voort.

 

Opening LGMG Europe BV in 2018

 

Op 28 september 2018 opende LGMG Europe BV de deuren van hun Europese vestiging te Spijkenisse nabij Rotterdam. Vanuit dit distributiecentrum levert LGMG hun hoogwerker producten door geheel Europa direct uit voorraad , ondersteund door een grote voorraad onderdelen, after sales service en product trainingen. Met de focus op “safety” en “customer support”  wordt constant gewerkt aan de gestaag uitbreidende productlijn waarbij kwaliteit, gedegen CE typekeuringen en een concurrerende prijstelling de basis voor de snelle opmars van de onderneming vormen. Het eigen LGMG engineering en ontwikkelingscentrum staan borg, en vormen de garantie, voor hoogstaande kwaliteitsproducten.

  

Geschiedenis:

 

De Lingong Group Jinan Heavy Machinery Co.,Ltd. (LGMG) is een toonaangevende fabrikant  van constructiemachines. Opgericht in 1972 verwierf de Lingong Group naam en faam met de productie van kwalitatief hoogstaande constructie werktuigen voor de mijnindustrie. Inmiddels kent het bedrijf 4 grote machinebouw divisies waaronder een volledig gerobotiseerde divisie voor de productie van een uitgebreide range schaar- en (knik) telescoop hoogwerkers. De Lingong Group mag zich, met een totaal van ruim 12.000 medewerkers, rekenen top de top 4 Chinese fabrikanten van constructie- en (verticaal) transport machines.

  

LGMG in Europa, incl. Benelux

 

In vele Europese landen hebben LGMG hoogwerkers de afgelopen jaren een snelle opmars gemaakt. Aanvankelijk met directe levering vanuit de productiefaciliteiten in de Jinan Provincie te China en, na opening van LGMG Europe BV in 2018,  direct vanuit de Europese vestiging te Spijkenisse.Ook binnen de Benelux regio zijn LGMG hoogwerkers bepaald niet onopgemerkt gebleven.  Vele verhuurbedrijven en gebruikers van hoogwerkers hebben inmiddels dan ook de weg naar LGMG Europe BV gevonden en daarmee een nieuwe betrouwbare partner aan hun leveranciersnetwerk toe kunnen voegen.  Het succes is voor LGMG dan ook geen verrassing omdat eerder, gedegen, marktonderzoek ook voor LGMG uitwees dat de hoogwerker markt in de Benelux binnen Europa  voorop loopt m.b.t. klantwensen ten aanzien van degelijkheid, betrouwbaarheid en machines met hoge specificaties.  

  

LGMG Europe BV op beurs Verticaaldagen Benelux

 

In navolging op de eerste beursdeelname aan Verticaaldagen Benelux in 2018 zal LGMG Europe BV ook dit jaar weer een breed spectrum uit het leveringsprogramma presenteren waarbij nieuwe modellen en noviteiten onder de aandacht gebracht zullen worden. Zo zullen op Verticaaldagen Benelux 2019, op 5,6 en 7 november a.s. in de Evenementenhal te Gorinchem o.a. de volgende LGMG noviteiten te zien zijn:

Schaarhoogwerkers uit de LGMG SS serie. 3 zeer compacte schaarhoogwerkers in werkhoogtes variërend van 5,60m – 7,50m met laag eigengewicht en geringe afmetingen van slechts 1,53m x 0,76m; geschikt voor vervoer naar verdiepingsvloeren via vrijwel iedere lift. De machines worden elektrisch aangedreven en hebben ook een directe elektrische aandrijving op de rijmotoren, waardoor sterk gereduceerde stroomafname en sterk toegenomen levensduur van de accu’s verkregen wordt. Ruw-terrein schaarhoogwerkers uit de SR serie tot 18m werkhoogte, leverbaar met “SUPERDECK” 7,20m platformlengte.

  

LGMG noviteit op Verticaaldagen Benelux zijn schaarhoogwerkers met Lithium-Ion batterij technologie; vanaf heden leverbaar op alle LGMG AS serie schaarhoogwerkers. U kunt de stand van LGMG Europe BV vinden op  I 134. Voor alle nadere informatie, neem contact op met:

 

LGMG Europe BV

Telefoon: +31 (0) 85 06422 777

Email : sales@lgmgeurope.com

 

Publicaties:

https://www.benronline.nl/edities/bouwenrenovatie/2019-6/page_27.html 
https://www.sgaonline.nl/edities/sga/2019-6/page_15.html 
https://blog.werktuigen.nl/index.php/2019/11/08/lgmg-europe-bv-zet-opmars-voort/ 
https://hoogwerkernieuws.nl/2019/04/01/lgmg-europe-bv-breidt-organisatie-verder-uit/ 
https://issuu.com/magentapublishing/docs/2019_rentit_4 
http://rentit.nl/lgmg-europe-bv-zet-opmars-voort/ 
http://www.commercieelanders.nl/C367-LGMG-Europe-BV-zet-opmars-voort.html