Werktuigen.nl lanceert speciale landbouwbanden pagina

  

Werktuigen.nl, de online marktplaats voor machines en gereedschappen, heeft speciaal voor gebruikte en nieuwe landbouwbanden een landbouwbanden pagina gemaakt: www.werktuigen.nl/landbouw/banden-en-wielen. Dit vergemakkelijkt het zoeken naar de juiste banden voor bezoekers en het vergroot de vindbaarheid op het internet in sterke mate.

  

De markt voor gebruikte en nieuwe banden is enorm groot. Wereldwijd produceren fabrikanten landbouwbanden in alle soorten en maten: van brede en smalle tractorbanden met een hoog nokprofiel tot trekkerbanden met weinig profiel en ballonbanden voor mestwagens.

  

Werktuigen heeft het grote aanbod gebundeld op een aparte pagina, met daarop enkele honderden advertenties over landbouwbanden. De bezoeker vindt er banden van alle bekende merken (van Vredestein tot GoodYear en van Michelin tot Pirelli), in alle maten en typen voor alle denkbare landbouwvoertuigen en machines.

  

De landbouwbanden pagina is interessant voor particulieren en bedrijven, zoals importeurs, dealers én machinefabrikanten die eigen merken produceren en deze graag onder de aandacht willen brengen. De maten van de landbouwbanden zijn aangegeven in inches (16, 32 en 44 inches).

 

Daarnaast is er op Werktuigen.nl een aparte pagina over onderhoudsmachines van banden en wielen: www.werktuigen.nl/diverse-machines/banden-wielen-onderhoud-5611.html Hier vindt de bezoeker nieuwe en gebruikte banden balanceermachines, bandenliften, banden demonteermachines, vulkaniseerapparaten, wieldolly's en wielklemmen.

  

Elke week bezoeken ruim 50.000 potentiële kopers de marktplaats van Werktuigen.nl. Per dag worden er honderden nieuwe advertenties geplaatst, van heftruck tot graafmachine en van metaalbewerkingsmachine tot tractor. Op Werktuigen.nl worden jaarlijks ruim 80.000 advertenties geplaatst. De online marktplaats biedt ook promotie mogelijkheden voor importeurs van machines en gereedschappen. Werktuigen is ook actief in België (www.werktuigen.be) en Duitsland (www.werktuigen.de).

  

Plaatsingen

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.commercieelanders.nl

12-dec

30

2

www.bouwmachines.nl

12-dec

1094

3

www.blogstek.nl

12-dec

 

4

www.rsscockpit.com

12-dec

 

5

www.yeldo.nl

12-dec

 

 

 

 

1124