Compact Rent B.V. investeert 2,5 miljoen euro in 56 Caterpillar machines

 

 

  

 

Compact Rent uit Beneden Leeuwen ( www.compactrent.nl ) verjongt haar verhuurvloot met 56 Caterpillar machines die de komende maanden worden uitgeleverd. Het gaat om rupsgraafmachines van 1 tot 20 ton, mobiele graafmachines van 14 ton en 6,5 en 13 ton wielladers. De machines worden gedurende het jaar geleverd.

 

 

Een paar details uit de levering:

  • Onder de 41 minigravers is de allereerste Caterpillar NextGen 301.7 Canopy minigraver in Nederland. Deze minigraver is uitgevoerd met verschillende nieuwe functies zoals joystickbesturing, LCD display waarop alle besturingseigenschappen aangepast kunnen worden en een kantelbare cabine voor gemakkelijk onderhouden en reparatie.
  • Deze minigraver is bovendien 20% sterker dan vergelijkbare modellen in de markt.     DDe 1,8 ton 301.7D minigravers zijn de sterkste machines in hun klasse en 15% zuiniger dan hun collega’s. Met de uitschuifbare onderwagen en een cabine waarbij de voorruit in één stuk weggeklapt  kan worden, is dit een flexibele krachtpatser 
  • De 2,8 ton 302.7D minigravers zijn eveneens de sterkste machines in hun klasse en kunnen op een tweeassige aanhangwagen vervoerd worden.
  • Een meerderheid van de te leveren machines is uitgevoerd met airco 
  • Alle mini- en midigravers zijn met uitgevoerd met twee extra functies, zodat alle uitrustingsstukken die Compact Rent verhuurt, gebruikt kunnen worden.

 

Johannes van der Veer van Compact Rent: “De kwaliteit van Caterpillar is hoog en de productiviteit van de machines groot. Ze zijn makkelijk in het onderhoud, wat belangrijk voor ons is. Wij verhuren machines zonder machinist en bij een eventuele calamiteit kunnen we snel handelen. Als we nu nieuwe machines bestellen hebben deze vaak een airco. We zien duidelijk een toenemende vraag naar machines met airco. Natuurlijk is de aanschafprijs daarmee hoger, maar het verhoogt het comfort voor de machinist en daarmee zijn productiviteit. We houden onze huurvloot modern en up-to-date. In principe vernieuwen we machines tot 8 ton binnen drie jaar en grotere machines binnen zes jaar. Na deze levering bestaat onze verhuurvloot uit 355 machines”.

 

Plaatsingen

https://blog.werktuigen.nl/index.php/2019/05/09/compact-rent-b-v-investeert-in-56-caterpillar-machines/ 
http://commercieelanders.nl/C353-Compact-Rent-BV-investeert-25-miljoen-euro-in-56-Caterpillar-machines.html 
http://www.zandhazen.com/nieuws 
https://bouwmachineweb.com/nieuws/compact-rent-bestelt-56-caterpillar’s 
https://drimble.nl/dossiers/agrifood/boerderij/59977730/compact-rent-bv-investeert-in-56-caterpillar-machines.html 
https://verhurendnederland.nl/home/compact-rent-b-v-investeert-in-56-caterpillar-machines/ 
https://www.bouwmachines.nl/materieel/nieuws/2019/05/compact-rent-investeert-in-56-nieuwe-caterpillars-10143801 
https://www.bouwmaterieel-benelux.eu/compact-rent-investeert-in-56-nieuwe-caterpillars/ 
https://www.entreeding.com/nieuws/7686/Compact-Rent-B.V.-investeert-in-56-Caterpillar-machines.html 
https://www.grondig.com/artikel/compact-rent-bv-investeert-56-caterpillar-machines