Nieuwe Trias-DAF opleggercombinatie voor Compact Rent

 

   

 

Compact Rent www.compactrent.nl , verhuurder van grondverzetmachines zonder machinist, heeft een nieuwe Trias Trailer-Daf Truck-combinatie in gebruik genomen. De truck is geleverd door Verspui Trucks uit Hoornaar en de speciale oplegger door Trias uit Apeldoorn.

 

Johannes van der Veer, mede-eigenaar van Compact Rent: ”We hebben ons uitgebreid georiënteerd op  de voor ons beste transportoplossing. Hierbij zijn efficiëntie en duurzaamheid belangrijke criteria geweest. Ook heeft de chauffeur een grote stem want voor hem is het zijn tweede huis”.  Danny van Oorsouw: ” Ik ben erg blij met de nieuwe combinatie. Heel fijn dat ik mee heb mogen denken bij de aanschaf. DAF is voor mij dé truck en deze oplegger is echt het neusje van de zalm die me veel tijd bespaart bij het laden en lossen.”

 

Van der Veer:” We hebben uiteindelijk besloten om bij Trias een speciale oplegger te laten bouwen die we sinds november in gebruik hebben. Bij het laden en lossen kunnen we het laatste stuk hydraulisch laten zakken, waardoor machines er gemakkelijk op- en afgereden kunnen worden. Verder hebben we geen losse of opstaande oprijplaten, waardoor we sneller kunnen werken. Ook is het brandstofverbruik veel lager, omdat er geen grote windvangers achterop de oplegger staan. De lage laadvloer van de oplegger maakt het mogelijk om grotere grondverzetmachines makkelijker op meer plaatsen af te leveren, omdat de totale laadhoogte van de combinatie lager is. De laadklep is op afstand bestuurbaar, waardoor er goed overzicht is bij laden en lossen en er veilig gewerkt kan worden. Deze oplegger is een mooie aanvulling op de vijf combinaties waarmee we al ons transport onder eigen beheer uitvoeren.”

 

Compact Rent biedt een landelijke dekking met elf vestigingen door Nederland. Men verhuurt  grond-, weg- en waterbouwmaterieel en is specialist in de verhuur van grondverzetmachines  zoals graafmachines, dumpers, walsen, wielladers en de bijbehorende aanbouwdelen. De vloot grondverzetmachines bestaat uit 330 stuks, variërend van 800 kilo tot 23 ton. Al het materieel wordt zonder machinist verhuurd.

 

Plaatsingen:

https://blog.werktuigen.nl/index.php/2019/03/14/nieuwe-trias-daf-opleggercombinatie-voor-compact-rent/ 
http://commercieelanders.nl/C351-Nieuwe-Trias-DAF-opleggercombinatie-voor-Compact-Rent.html 
https://verhurendnederland.nl/home/nieuwe-trias-daf-opleggercombinatie-voor-compact-rent/ 
Rentit magazine mei 2019, pag. 8