Safety Rent investeert in Almac Jibbi 1250 EVO

 

   

 

Safety Rent, de dochteronderneming van Safety Lift, investeert in de nieuwe Almac Jibbi 1250 EVO rupstelescoophoogwerker.

 

Safety Rent heeft een primeur in handen met de eerste Jibbi 1250 EVO en de Almac MultiLoader. De MultiLoader is een zelfnivellerende plateauwagen om zware lasten tot 2,5t te vervoeren. Ook de MultiLoader beschikt over dit nivellerende systeem, naast een emissieloos, door middel van accu’s en radiografisch bestuurbare, lier: een ideale machine om bijvoorbeeld last te vervoeren voor de compactkranen.

Almac ontwikkelde met de Jibbi 1250 EVO een compleet nieuwe machine, met een zelfnivellerend krans, zodat de machine op schuine helling zichzelf nivelleert, om nog veilig te kunnen werken. Jibbi heeft een maximale werkhoogte van 12,3m en zijdelingswerkbereik van 6,97m, en kan zonder probleem een schuine helling tot maximaal 15% aan: hij zal zichzelf nivelleren en automatisch het werkbereik aanpassen.

 

Ook nieuw in het verhuurassortiment is de nieuwste Hinowa spinhoogwerker Lightlift 33.17 Performance IIIS, gebaseerd op een volledig nieuw concept. De onderste mast bestaat uit drie telescopische armen, de bovenste mast uit twee. Hierdoor heeft de Hinowa spinhoogwerker een gigantisch werkbereik met 230kg draagvermogen. De machine heeft een werkhoogte van 32,60m en een zijdelings werkbereik van 16,50meter, van 2 tot 19 meter werkhoogte. De machine beschikt over een go-home functie, een groter display en een negatieve jib, waarmee het gebruikersgemak toeneemt.

 

www.safety-rent.nl

 

Plaatsingen:

http://www.commercieelanders.nl/C350-Safety-Rent-investeert-in-Almac-Jibbi-1250-EVO.html 
https://blog.werktuigen.nl/index.php/2019/04/11/safety-rent-investeert-in-almac-jibbi-1250-evo/ 
https://www.bouwproducten.nl/bouwmaterieel/hijskranen-hoogwerkers-verreikers/pid18552-almac-jibbi-1250-evo-rups-telescoop-hoogwerker.html 
https://www.glasinbeeld.nl/productnieuws/ 
https://www.grondig.com/artikel/nieuwe-almac-jibbi-1250-evo-crawler