Safety Lift, totaalleverancier voor Lumar Verhuur

 

 

 

Lumar Verhuur investeert volop in de toekomst met een vernieuwing en uitbreiding van zijn vloot. Ook nu weer is Safety Lift de leverancier.

 

Lumar, zeer tevreden met de Hinowa Goldlift hoogwerkers, koos nu voor de nieuwe Hinowa Performance IIIS-serie. Die heeft een draagvermogen van 230 kg over het hele werkbereik, met de nieuw en unieke optie om automatisch in een rechte lijn langs en omhoog tegen de gevel te manoeuvreren. Lumar nam de Hinowa Lightlift 15.70, LL17.75, LL20.10 en LL26.14 begin 2019 in gebruik.

Eind 2018 leverde Safetylift al twee nieuwe 25D Xtreme Socage autohoogwerkers. Die bleken zo succesvol dat Lumar in 2019 investeert in een 20TJ Xtreme autohoogwerker. De keuze voor Socage is gebaseerd op het gebruikersgemak en het grote zijdelings werkbereik.

Tot slot schafte Lumar ook een nieuwe Almac 850-HE rupsschaarhoogwerker aan. De Almac is een echte probleemoplosser; een unieke machine vanwege zijn lage eigen gewicht en compacte afmetingen, en qua werkbereik een perfecte vervanger van een gewone schaarhoogwerker, die flexibeler en snel is in te zetten als rupsschaarhoogwerker. Door de hybride uitvoering is deze rupsschaarhoogwerker ook binnen inzetbaar.

Safety Lift is importeur van Hinowa spinhoogwerkers en minidumpers, Socage autohoogwerkers, Almac rupsschaarhoogwerkers, Airo zelfrijders en schaarhoogwerkers, Palazzani spinhoogwerkers. Safetylift heeft de hele vloot van Lumar geleverd en daarin zijn al deze merken vertegenwoordigd.

 

Plaatsingen:

http://commercieelanders.nl/C349-Safety-Lift-totaalleverancier-voor-Lumar-Verhuur.html 
https://blog.werktuigen.nl/index.php/2019/02/19/safety-lift-totaalleverancier-voor-lumar-verhuur/  
https://blog.werktuigen.nl/index.php/tag/lumar-verhuur/ 
https://drimble.nl/dossiers/bouw/58037732/vernieuwing-en-uitbreiding.html 
https://issuu.com/magentapublishing/docs/2019_rentit_1 
https://verhurendnederland.nl/home/safety-lift-totaalleverancier-voor-lumar-verhuur/ 
https://verhurendnederland.nl/home/safety-lift-totaalleverancier-voor-lumar-verhuur/ 
https://www.schildersvak.nl/actueel/veel-nieuwe-hoogwerkers-bij-verhuurder-lumar/ 
https://www.tuinvak.nl/nieuws/2272