Innovatie voor zeef- , meng- of verkleinwerkzaamheden Multifunctioneel inzetbaar

 

    

 

 

Sinds 2006 verkoopt en verhuurd Gerlasco o.a. zeefbakken van het Finse merk ALLU voor aan de graafmachine en/of wiellader. Hiervoor ontvingen wij in februari 2017 tijdens de dealermeeting van ALLU de Award of Excellency. 

Gerlasco heeft inmiddels ruim 3000 keer zeef-, meng-  en breekbakken op locatie aan het werk   gezet. In overleg met de klanten zijn diverse zeef- , meng- of verkleinwerkzaamheden succesvol uitgevoerd. Door rechtstreeks contact en te luisteren naar de gebruiker op de bouwplaats is        duidelijk geworden dat een bak meer multifunctioneel inzetbaar zou moeten zijn.   

Met onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij aan de slag gegaan. Gerlasco heeft  in 4 jaar tijd een Recyclebak ontwikkeld, die zowel als zeefbak (om bijvoorbeeld grond te zeven) als verkleinbak (om bijvoorbeeld hoogovenslakken te verkleinen) ingezet kan worden.   

Bij deze Gerlasco Recycle Bucket is het mogelijk om binnen 2 uur de bak om te bouwen van           verklein– naar zeefbak en andersom. Hierdoor zijn de slijtdelen ook eenvoudig te vervangen,   waardoor tevens de onderhoudskosten tot het minimum zijn gedaald. Dit alles is mogelijk door een     door Gerlasco ontwikkeld koppelstuk dat is weggewerkt in het frame van de bak.

 

Plaatsingen:

https://blog.werktuigen.nl/index.php/2018/12/17/innovatie-voor-zeef-meng-of-verkleinwerkzaamheden/ 
https://www.bouwmachines.nl/materieel/nieuws/2018/12/gerlasco-ontwikkelt-de-recycle-bucket-zeefbak-en-verkleinbak-ineen-10142697 
https://www.gwwtotaal.nl/2019/03/25/innovatie-voor-zeef-meng-of-verkleinwerkzaamheden/