Nieuw op de APEX: U.S. Battery Endurance PLUS™ deep cycle accu's

 

 

Wetac Motive Power is aanwezig op de APEX die van 2 tot 4 mei in de RAI Amsterdam gehouden wordt. U bent van harte welkom op stand 625. Tijdens de APEX wordt speciaal aandacht besteed aan de U.S. Battery Endurance PLUSaccu’s, de HF acculaders van Delta-Q en de vulsystemen van Battery Watering Technologies.

Nieuwe Endurance PLUS ™
Op de beurs worden de nieuwe Endurance PLUS ™ accu’s van U.S. Battery getoond. Een accu-range die uitermate geschikt is voor gebruik in hoogwerkers en bouwliften. Accu’s van U.S. Batteryworden handmatig vervaardigd van robuuste materialen en zijn allemaal voorzien van de Xtreme Capacity™ techniek met Diamond Plate Technology®. Deze technologie combineert een hoge initiële capaciteit met een snelle ‘cycle-up’ naar de nominale capaciteit. Daarnaast leveren deze accu’s een zeer groot totaalvermogen gedurende de levensduur. De serie is te leveren in 6, 8 en 12 Volt.


Delta-Q , HF acculaders

Ook zijn de industriële Delta-Q acculaders voor lood/zuur en lithium-ion accu’s te zien. Deze hoogfrequente acculaders (IP66) verlengen de levensduur van de accu’s, zorgen voor maximale up-time en verminderen de bedrijfskosten. De laders worden voor 1,6 miljoen elektrische voertuigen en industriële machines gebruikt.

 


Battery Watering Technologies
Battery Watering Technologies levert vulsystemen voor natte batterijen. Een eenvoudig systeem dat ervoor zorgt dat de levensduur met jaren verlengd wordt.   

 

Plaatsingen:

http://www.commercieelanders.nl/C346-Nieuw-op-de-APEX-US-Battery-Endurance-PLUS--deep-cycle-accus.html 
https://www.benronline.nl/nieuws/2409/nog-een-ruthmann-voor-peinemann 
https://www.schildersvak.nl/actueel/peinemann-pakt-door-met-nieuwe-ruthmann-topper/ 
https://www.sgaonline.nl/nieuws/2409/nog-een-ruthmann-voor-peinemann 
https://www.tuinvak.nl/nieuws/zoeken/peinemann