Omega Sales distribiteur Faresin Verreikers

 

 

 

Omega Sales uit de Lier in het Westland (www.omegasales.eu), importeur van Snorkel en MEC hoogwerkers, heeft het leveringsprogramma uitgebreid met het assortiment van de Italiaanse verreikerproducent Faresin.

Faresin Industries is gevestigd in Breganze, Italië. Het bedrijf ontwerpt en produceert verreikers voor de bouw, landbouw en industrie. Faresin bestaat meer dan 40 jaar en heeft een trouwe gebruikersgroep aan zich weten te binden. Men combineert een sterk familiebedrijf met een moderne en internationale groep. Omega Sales distribueert de machines in Nederland en België.

Arjan Roelse van Omega Sales: “Faresin en Omega zijn zeer verheugd over deze nieuwe samenwerking. Het Faresin programma is een zeer gewenste uitbreiding van ons leveringsprogramma. Samen met de door ons geproduceerde Omega Hoogwerkers en het MEC- en Snorkel hoogwerkerprogramma leveren wij een breed scala aan hoogwerkoplossingen. De eerste Faresin verreikers zijn reeds besteld en worden binnenkort geleverd. Deels ten goede van de voorraad.”   

 

15 Typen verreikers

Het programma van 15 verreikers bestaat uit een range van Small, Compact, Middle, Heavy en Big machines met hefvermogens van 2.500 tot 7.000 kg, reikwijdtes van 6 tot 17 meter en eigen gewichten van 4,5 tot 11,9 ton.

 

De verreikers hebben hydraulische telescoopgieken  waardoor ze klein voor transport en groot ‘on the job’ zijn. Er is een breed scala accessoires beschikbaar zoals verlenggieken, palletvorken, schepbakken, grijpers en werkplatforms. De Europese koppeling zorgt dat aanbouwdelen snel gemonteerd kunnen worden.

 

De verreikers zijn uitgerust met een continue variabele transmissie waardoor de machines over het hele bereik een krachtig koppel hebben.

De verreikers worden veel toegepast in de bouw en landbouw. Typische toepassingen zijn het verplaatsen en heffen van materieel, personeel en materiaal.

 

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.commecieelanders.nl 18-apr  51 
2 www.werktuigen.be 19-apr  
3 www.werktuigen.de 19-apr  
4 www.werktuigen.nl 19-apr  
5 www.bouwmachines.nl 19-apr  1.503 
6 www.drimble.nl 19-apr  
7 www.sgaonline.nl    
8 www.interieurbouwonline.nl 23-apr  776 
9 www.w-equipment.com  19-apr  
10 www.schoonmaakjournaal.nl 2-mei  3.087 
11 www.vertikal.net 26-apr  1.969 
12 www.khl.com 28-apr  
13 www.facebook.com/BouwmachineWebcom/  24-apr  
14 www.bouwproducten.nl     
       7.386