Compact Rent investeert in 30 GIANT wielladers

 

 

 

Compact Rent (www.compactrent.nl) verjongt de verhuurvloot met de aanschaf van dertig Giant wielladers. De machines zijn besteld op de Bauma-beurs in München en sinds december 2016 beschikbaar bij de 13 vestigingen van Compact Rent. Hiermee wordt het aantal Giant wielladers flink uitgebreid.

 

Nieuw in de huurvloot: 10 x 1,5 ton en 20 x 2,5 ton Giant wielladers 

Met 10 x D332SWT X-TRA en 20 x V452T X-TRA HD Giant wielladers, een investering die de verhuurvloot uitbreidt naar totaal 310 machines van 800 kilo tot 22 ton.

  

De compacte en wendbare Giant D332SWT X-TRA 1,5 ton wiellader is vanwege de sperfunctie erg geschikt voor het rijden op nieuw straatwerk. De sperfunctie zorgt ervoor dat de wrijving op de ondergrond minimaal is, waardoor de machine ook grip houdt in het losse zand. De machine is uitermate geschikt voor statenmakers en hoveniers.

Bij de grotere Giant V452T X-TRA HD 2,5 ton staat de HD voor Heavy Duty. Dit betekent een nog zwaardere, 12 tons assen en grotere tandwielpomp. Dit geeft deze wiellader een grotere trekkracht en een maximale rijsnelheid van 28 km/h.

Beide X-TRA uitvoeringen hebben een extra laag voorframe waardoor de machines een extra hoge kiplast hebben en de machinist een perfect zicht heeft op de voortzetstukken en het zijn werk.

 

Johannes van der Veer, mede-eigenaar van Compact Rent: “Onze verhuurvloot bestaat voor een groot gedeelte nu uit Giant wielladers. We kiezen voor marktleiders met betrouwbare en eenvoudig te bedienen machines. Dit is essentieel voor ons omdat we bouwmachines verhuren zonder machinist. Met een korte instructie kan de klant eenvoudig aan de slag.”

 

Compact Rent verhuurt tevens verschillende voorzetstukken zoals veegbezems, mestklemmen, pelikaanbakken en balenklemmen.

 

Plaatsingen

  

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.commecieelanders.nl 4-apr 51
2 www.w-equipment.com 5-apr  
3 www.werktuigen.be 5-apr  
4 www.werktuigen.de 5-apr  
5 www.werktuigen.nl 5-apr  
6 www.verhurendnederland.nl  7-apr 792
7 www.bouwmachines.nl 25-apr 1504
8 www.drimble.nl 29-apr  
9 www.facebook.com/BouwmachineWebcom/  20-apr  
      2347