MOL Lifting genomineerd voor European Rental Award

 

 

  

 

MOL Lifting uit Dordrecht (www.mollifting.nl) is samen met 18 verhuurbedrijven en fabrikanten uit 12 landen genomineerd voor de 2017 European Rental Awards. MOL Lifting dingt mee in de klasse voor verhuurbedrijven met een omzet < 15 miljoen Euro. Een indrukwekkend resultaat als je nagaat hoeveel verhuurbedrijven er zijn in deze 12 landen. Woensdag 3 mei aanstaande worden de winnaars bekend gemaakt.

Een van de redenen voor de nominatie is het constante investeren van MOL Lifting in de organisatie en het uitbreiden van de huurvloot. Recentelijk heeft men vier ladderliften van Paus aangeschaft.

 

 

Nieuw in de huurvloot, 2 x 34 en 2 x 37 meter Paus ladderliften

Deze Paus City-Star ladderliften zijn compacte en krachtige aanhanger-ladderliften. De ladderliften kunnen getrokken worden door een personenwagen of bestelbus zodat een BE rijbewijs voldoet.

De 37 meter-lift is de grootste aanhangerladderlift in de markt op dit moment. De machines zijn uitgerust met een speciaal ontwikkeld plateau voor de steigerbouw. Dit plateau is aan beide zijden uitschuifbaar. Het hefvermogen van de ladderliften is 400 kg. Naast de bediening op de ladderlift heeft de lift ook een afstandsbediening waarmee hij op afstand bediend kan worden. Dit maakt het werken met de ladderlift nog veiliger. De ladderliften voldoen aan de strenge veiligheidsnormen die gelden voor de chemie en petrochemie. De liften zijn uitermate geschikt voor gebruik bij de steigerbouwers die actief zijn in deze omgevingen.

 

MOL Lifting is onderdeel van de MOL organisatie met 2 divisies: MOL Verhuur, een landelijk opererende materieel-verhuurder die gespecialiseerd is stroomvoorziening, verwarming, droging en ventilatie en MOL Lifting voor personen- en goederenliften.

 

 

Plaatsingen

 

 

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.commecieelanders.nl 13-mrt 51
2 www.sgaonline.nl 14-mrt 4
3 www.w-equipment.com 14-mrt  
4 www.werktuigen.be 14-mrt  
5 www.werktuigen.de 14-mrt  
6 www.werktuigen.nl 14-mrt  
7 www.bouwmachines.nl 15-mrt 1503
8 www.drimble.nl 15-mrt  
9 www.rsscockpit.com 15-mrt  
10 www.verhurendnederland.nl 17-mrt 792
11 www.sandersvak.nl 23-mrt  
12 BMB uitgave april 2017 blz. 51 april  
      2350