Safety-Lift breidt leveringsprogramma uit met Palazanni spinhoogwerkers

 

 

XTJ 32 bij Muiderslot           XTJ 43

 

Safety-Lift uit Leimuiden heeft op de Bauma in april dit jaar een overeenkomst gesloten met Palazanni, de Italiaanse producent van spinhoogwerkers. Safety-Lift is nu importeur van het Palazanni spinhoogwerkerprogramma voor Nederland, België en Noord Duitsland.  

 

 

Palazanni programma

Het Palazanni programma bestaat uit 16 verschillende types rups-spinhoogwerkers met hefhoogtes van 17 tot 52 meter. De spinhoogwerkers worden geleverd met diesel/elektrische aandrijving waardoor ze breed inzetbaar zijn voor toepassingen binnen- en buitenshuis. De spinhoogwerkers staan op een rupsonderstel en zijn zeer compact. Hierdoor zijn ze makkelijk manoeuvreerbaar in kleine ruimtes. Met het uitzetten van de spinarmen, waar de hoogwerker zijn naam aan dankt, zijn deze machines erg stabiel in gebruik en hebben dan ook een grote reikwijdte.

 

Demo, huur of re-rent Palazanni 32 meter XTJ 32 en 43 meter XTJ 43

Safety-Lift heeft twee Palazanni spinhoogwerkers op voorraad die beschikbaar zijn voor demonstraties, verhuur en re-rent.

 

Naast Palazanni is Safety Lift ook importeur van Hinowa rups-spinhoogwerkers, Socage autohoogwerkersprogramma, Airo en Almac schaarhoogwerkers. Hiermee kan men aan de vraag voor alle type hoogwerkers voldoen. De hoogwerkers worden veel gebruikt door schilders-, glazenwassers-, hoveniers- en verhuurbedrijven.

 

Naast hoogwerkers heeft Safety-Lift ook Hinowa mini rupsdumpers, rupsheftrucks en losse rupsonderdelen in het programma.

 

Service staat bij Safety-Lift hoog in het vaandel. Naast dat men een IPAF trainingscentrum is voor hoogwerker- opleidingen, levert men service aan alle revisie-, reparatie- en servicewerkzaamheden op het gebied van hoogwerkers, rupsdumpers en onderrijwagens. Alle werkplaatsmedewerkers zijn opgeleid als keurmeester.www.safetylift.nl

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.commecieelanders.nl 6-dec 51
2 www.w-equipment.com 6-dec  
3 www.werktuigen.be 6-dec  
4 www.werktuigen.de 6-dec  
5 www.werktuigen.nl 6-dec  
6 www.cleantotaal.nl 15-dec  
7 www.bouwmachines.nl 19-dec 1.504
8 www.drimble.nl 19-dec  
9 www.bouwproducten.nl  21-dec  
10 www.cobouw.nl 21-dec 26.147
11 www.vast-gooed-nieuws.nl 21-dec  
12 www.glasinbeeld.nl 22-feb  
      27.702