Compact Rent investeert in vernieuwen verhuurvloot

  

 

Compact Rent uit Beneden-Leeuwen www.compactrent.nl heeft zijn verhuurvloot grote graafmachines vernieuwd en uitgebreid met de aankoop van negen Caterpillar graafmachines van 13 tot en met 22 ton, zowel rups als mobiele graafmachines. Alle machines zijn uitgevoerd met een Stage III-motor wat garant staat voor hoge productiviteit, brandstofzuinigheid, betrouwbaarheid en lange levensduur. Bijzonder zijn de 14 ton Caterpillar 311F en de 19 ton Caterpillar 318F rups. Beide rupsgraafmachines.

 

Caterpillar 311F rups

De 14 ton 311F is een rupsgraafmachine die uitermate geschikt is om in kleine ruimtes te werken. De zwenkstraal over de achterkant is slechts 1.750 mm. Bij werken over de zijkant (90°) steekt de machine maar 505 mm over de zijkant uit. Ideaal voor werk tegen een muur of op smalle wegen.

 

Caterpillar 318F

De 19 ton 318Fvoldoet aan de strenge Amerikaanse EPA Tier 4 Final/EU Stage IV-motor emissienorm en is geschikt voor biodiesel tot B20. De machine is uitgevoerd met twee vermogensmodi, hoog vermogen en eco-modus waardoor het brandstofverbruik verminderd kan worden.

 

Johannes van der Veer, mede-eigenaar van Compact Rent: “De vraag van onze klanten naar  zwaardere graafmachines groeit gestaag. Voor ons een reden deze vloot te vernieuwen en uit te breiden. We hebben dit keer gekozen voor Caterpillar materieel. De machines zijn zeer makkelijk te bedienen en erg onderhoudsvriendelijk. Heel belangrijk voor ons omdat wij al ons materieel zonder machinist verhuren. Met deze investering van meer dan 1 miljoen euro investeren wij verder om onze huurvloot optimaal te houden.”  

 

Compact Rent biedt een landelijke dekking met elf vestigingen door Nederland. Men verhuurt GWW (Grond-, Weg- en Waterbouw) materieel en is specialist in de verhuur van grondverzetmachines  zoals graafmachines, dumpers, walsen, wielladers en de bijbehorende aanbouwdelen. De vloot grondverzetmachines bestaat uit 300 stuks van 800 kilo tot 23 ton.

 

Plaatsingen:

 

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.bouwmachines.nl 6-okt 1433
2 www.commercieelanders.nl  5-okt 41
3 www.werktuigen.nl 6-okt  
4 www.werktuigen.be 6-okt  
5 www.werktuigen.de 6-okt  
6 www.w-equipment.com 6-okt  
7 www.drimble.nl  6-okt  
8 www.cobouw.nl 18-okt 25412
9 www.materieelkrant.nl 18-okt  
10 www.rentit.nl 21-okt 377
      27263