Kamphuis Hoogwerkers met France Elévateur hoogwerkers op Verticaaldagen
   
   

  


Van 13 t/m 15 september worden de Verticaaldagen gehouden op het buitenterrein bij de evenementenhal in Gorinchem. Dit jaar zijn de Verticaaldagen gecombineerd met de Bouw Compleet beurs en de Beton Vakdagen.

 

Kamphuis Hoogwerkers (www.hoogwerken.nl) staat samen met France Elévateur op stand …. . Kamphuis Hoogwerkers, heeft ruim 50 jaar ervaring in de verhuur van hoogwerkers en is specialist in de verhuur van autohoogwerkers met en zonder machinist. Met een huurvloot van meer dan 35 verschillende autohoogwerkers tot hoogtes van 72 meter verhuurt men materieel voor elke klus.

Emiel Kamphuis, eigenaar van Kamphuis: ”We zijn France Elévateur-dealer voor midden- en noord Nederland. France Elévateur is specialist op het gebied van hoogwerkers op vracht- en bestelwagens. Deze hoogwerkers kunnen standaard uitgevoerd worden met een technische ruimte voor transport van onderdelen en gereedschap. Het programma bestaat uit 28 telescoop-, knik- en bestelwagen- autohoogwerkers.”

 

Verticaaldagen

Kamphuis toont een 12 meter France Elévateur 122F uit haar huurvloot: een hybride hoogwerker met een hefvermogen van 200 kg, een werkhoogte van 12 meter en een reikwijdte van 7 meter. Verder worden de nieuwe 091Fe 9 m autohoogwerker en de 19 meter bestelauto-hoogwerker 192CPM getoond.

 

France Elévateur 122F Hybride.

Deze  bestelautohoogwerker met een werkhoogte van  12 meter en heeft door zijn laag eigen gewicht en compacte bouw nog een groot laadvolume voor materiaal beschikbaar. De hoogwerker kan zowel op de PTO als op het accupakket aangedreven worden. Omdat er meer en meer werkzaamheden aan openbare verlichting in de nacht worden uitgevoerd wil de klant steeds meer groen (elektrisch) aangedreven apparatuur hebben. Met deze 122F biedt Kamphuis de oplossing: een autohoogwerker die compact, breed inzetbaar en stil is met 0 % uitstoot van uitlaatgassen!

 

France Elévateur 019Fe ook als100% elektrische verkrijgbaar

De 091Fe is een kleine bestelautohoogwerker met een werkhoogte van 9 meter. De uitvoering op de Verticaaldagen is hybride. De hoogwerker kan zowel op de PTO als op het accupakket aangedreven worden. De 091Fe is ook leverbaar als volledig elektrische versie. Bij deze optie zijn zowel  de hoogwerker als bestelauto 100% elektrisch.

 

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.bouwmachines.nl 12-sep 1423
2 www.schildervak.nl 7-sep  
3 www.drimble.nl 12-sep  
4 www.verticaal.net 7-sep 573
5 www.commercieelanders.nl  13-sep 44
6 www.werktuigen.nl 8-sep  
7 www.werktuigen.be 8-sep  
8 www.werktuigen.de 8-sep  
9 www.w-equipment.com 8-sep  
      2040