HWS Hoogwerker Verhuur koopt groene hoogwerker bij Eurosupply

 

  

 

HWS (www.hws.nl) heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Een van de focuspunten hierbij is Groen Huren. Met dit in gedachten heeft HWS zes nieuwe Niftylift  Hybrid knikgiekhoogwerker gekocht bij Eurosupply (www.eurosupplyhoogwerkers.nl), 2 stuks 2 x 4 HR15,  2 stuks 4 x 4 HR21 en twee maal de 4 x 4 HR28.   

De Niftylift HR15 Hybrid is een 4x4 aangedreven knikgiekhoogwerker met het laagste gewicht in zijn klasse en de machine is maar 1,5 meter breed. Het totaalgewicht is maar 7.200 kg en de hefcapaciteit is 225 kg (twee personen + materiaal). De werkhoogte is 15,6 meter en de reikwijdte 9,3 meter. Het platform heeft een afmeting van 1,80 x 0,85 meter en kan 180° draaien. De HR 15 is ideaal voor buitengebruik op ruw terrein.

Het hybrid systeem maakt werken het mogelijk om op diesel en accu te werken zodat hij onbeperkt inzetbaarheid is binnen en buiten. De accu`s worden tijdens diesel bedrijf geladen. De dieselmotor is voorzien van een kanalisator met een van de laagste emissie in de markt!

Aangedreven door de accu’s kan de hoogwerker ingezet worden bij kritische toepassingen waar een laag geluidsniveau en geen uitstoot van uitlaatgassen gewenst is. Hierbij kun je denken aan woonkernen, bij ziekenhuizen en in stiltegebieden. 

De hybride hoogwerker is tevens uitgevoerd met het unieke Niftylift SiOPS (Sustained Involuntary Operation Prevention System), waardoor de machine extra veilig is voor de gebruiker van de hoogwerker. Voor een impressie: https://www.youtube.com/watch?v=NEVvpEk6qPQ   

 

HWS verhuurt sinds 1978 hoogwerkers en is uitgegroeid tot een verhuurder met meer dan 800 hoogwerkers in de huurvloot.  De Niftylift HR 15 Hybride sluit aan bij het doel van HWS om een ‘Groene verhuurder’ te zijn. Met deze machine kunnen de klanten maatschappelijk verantwoord naar 15 meter hoogte.

Eurosupply Hoogwerksystemen B.V. te Moerdijk importeert Niftylift, Multitel, Nostolift en Hitachi hoogwerkers en is subdealer van Genie. Men is sinds 1989 actief en heeft een belangrijke plaats verworven in hoogwerkerland met de verkoop en verhuur van hoogwerkers en met het verzorgen van hoogwerkertrainingen.

 

Verticaaldagen Benelux

 

Eurosupply Hoogwerksystemen neemt  deel aan de Verticaaldagen Benelux die 13 september t/m donderdag 15 september op het buitenterrein bij de evenementenhal in Gorinchem worden gehouden. Dit jaar vinden tegelijkertijd de Bouw Compleet beurs en de Beton Vakdagen plaats.

 

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.bouwmachines.nl 27-jul 1405
2 www.schildervak.nl 27-jul  
3 www.servicemanagement.nl 28-jul  
4 www.ipaf.org 27-jul  
5 www.drimble.nl 27-jul  
6 www.verticaal.net 15-jul 568
7 www.commercieelanders.nl  1-aug 41
8 www.werktuigen.nl 11-aug  
9 www.werktuigen.be 11-aug  
10 www.werktuigen.de 11-aug  
11 www.w-equipment.com 11-aug  
      2014