Nieuwe ALLU zeefbak en breekbak voor JRT Trading

 

    

 

Onlangs is er een nieuwe ALLU zeefbak, de TS 3-12 en breekbak, de GCB 65, geleverd aan JRT Trading in Borgsweer. www.lipd.nl.

 

Ronald Kruize, eigenaar van JRT Trading: “We werken al jaren bij de ESD SIC in Farmsum. Hier breken en zeven we afval van de Silicium Carbide productie. Met de oude installatie slipte de roterende zeeftrommelbak snel dicht door nat en vochtig afval. De ALLU TS 3-12 zeefbak reinigt zichzelf waardoor dit probleem voorbij is. De ALLU breekbak gebruiken we het afval tot 40 mm waarna we met de zeefbal het afval uitzeven op 50 mm om folie resten uit het afval te verwijderen. De baken die door Gelasco geleverd worden zijn van zeer slijtvast materiaal gemaakt. Hiermee wordt de standtijd van de bakken enorm verhoogd”.

 

Ronald gaat verder: ”We hebben de beide bakken eerst gehuurd om er zeker van te zijn dat ze zo goed waren als Gerco Oudshoorn van Gerlasco aan gaf. In de praktijk maken ze het helemaal waar. We zijn veel flexibeler en kunnen veel sneller werken.”

 

Gerco Oudshoorn, eigenaar van Gerlasco: “De breek- en zeefbakken worden ook verhuurd. Verhuren van onze spullen is een vak apart. Je kunt niet zomaar een crusher aan elke machinist meegeven. Voor de montage en bediening is instructie nodig, om veilig zonder problemen een job aan te kunnen. Dat betekent dat we daar helemaal op ingesteld zijn. Wij helpen de machinist op het werk met montage en geven instructies . Daarna kan de machinist de klus zonder problemen aan. Onze mobiele breek- en zeefbakken worden aan een 13 tot 35 ton  kraan bevestigd.  De machinist vult de bakken met een schepbeweging waarna het puin gebroken dan wel gezeefd wordt. Efficiënt, flexibel en snel.” www.gerlasco.nl.

 

Bauma 2016

ALLU is met haar hele programma op de Bauma in München 11-17 april aanwezig. Op stand N718/2 demonstreert men de ALLU  breek- en zeefbakken. Op stand FN 619/7 toont men het massastabilisatieprogramma van ALLU waar Gerlasco ook  dealer van is voor Nederland.

Gerco Oudshoorn is alle dagen aanwezig op de ALLU stands om u te verwelkomen en van advies te voorzien. 

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter # Facebook
1 www.commercieelanders.nl 14-mrt 42  
2 www.werktuigen.nl 15-mrt    
3 www.werktuigen.de 15-mrt    
4 www.werktuigen.be 15-mrt    
5 www.w-equipment.com 15-mrt    
6 www.recyclingmagazine.nl 16-mrt    
7 www.bouwmachines.nl 17-mrt 1338  
8 www.drimble.nl 17-mrt    
9 https://www.facebook.com/lipdnl 17-mrt   24
10 www.rsscockpit.com 17-mrt    
11 blog.werktuigen.nl 28-mrt    
12 BMB uitgave april 2016 pag 14 april    
      1380 24