Xtra Materieel uit Rotterdam heeft twee Omega TS 105 rupsschaarhoogwerkers aan haar huurvloot toegevoegd

 

 

De TS105 is een rups-aangedreven schaarhoogwerker met een hefcapaciteit van 500 kg en een werkhoogte van 10,5 meter. Deze schaarhoogwerker is bijzonder geschikt voor extreme ruw-terrein omstandigheden. De geleverde machines zijn optioneel uitgevoerd met non-marking tracks en een hydraulisch aangedreven 5 KW 230V AC generator.

 

Met een platform dat tot een lengte van 5 meter uitgeschoven (tweezijdig uitschuifbaar!) kan worden heeft de TS 105 een zeer ruim werkoppervlak. De rupshoogwerker kan 5 graden in de lengte en 3 graden in de breedte nivelleren zodat er op hellend terrein toch horizontaal gewerkt kan blijven worden. Met de volledig proportionele bediening is nauwkeurig manoeuvreren eenvoudig.

 

De rupshoogwerker is uitermate geschikt voor het gebruik op uitzonderlijk zachte bodem, bijvoorbeeld bij de opbouw van kassen. Hierdoor hoeven er geen rijplaten gebruikt te worden.

 

Andere toepassingen voor de Omega TS 105 zijn te vinden in de wegenbouw, bij gevelonderhoud en in gebouwen waar hoge vloerbelasting ongewenst is.

 

Xtra Materieel specialiseert zich onder meer in de verhuur van hoogwerkers. Erik Westerhof, eigenaar van Xtra Materieel: ”De TS 105 van Omega is een zeer betrouwbare machine die breed inzetbaar is."

 

Xtra Materieel b.v. is één van de grootste professionele materieelverhuurders uit de regio Rotterdam. Men heeft zo’n 100 hoogwerkers in haar verhuurvloot. Kijk ook eens op de site (xtra-materieel.nl) voor het gevarieerde aanbod aan verhuurprodukten, van hoogwerkers tot hangbruggen en van graafmachines tot ladderliften; een jong en goed onderhouden verhuurvloot staat voor u klaar. www.xtra-materieel.nl

 

Omega is gevestigd in De Lier en bouwt sinds 2001 een breed scala hoogwerkers. Met een eigen projectbureau, productie afdeling en technische dienst is men een ‘totalsupplier’ van hoogwerksystemen. www.omegaplatforms.nl

 

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.bouwmachines.nl 1-mrt 1335
2 www.drimble.nl 1-mrt  
3 www.rsscockpit.com 1-mrt  
4 www.commercieelanders.nl 1-mrt 42
5 www.tweetunnel.com 1-mrt  
6 www.werktuigen.nl 2-mrt  
7 www.werktuigen.be 2-mrt  
8 www.werktuigen.de 2-mrt  
9 www.w-equipment.com 2-mrt  
10 www.verticaal.net 2-mrt 547
11 www.xtra-materieel.nl 2-mrt  
12 www.rentit.nl 8-mrt 277
13 nieuwsbrief Verhurend Nederland maart 729
14 BMB uitgave april april  
      2930