Directe koppeling Werktuigen.nl met Bever

 

 

Gebruikers van PowerAll software van Bever Automatisering hebben nu de mogelijkheid om hun voorraad van nieuwe- en gebruikte machines en gereedschappen aan te bieden op Werktuigen.nl, de online marktplaats voor machines en gereedschappen. 

 

Bever Automatisering

Bever levert branche-specifieke software. “Specialisatie is de sleutel”, aldus Bever. Het bedrijf heeft een sterke achtergrond in tuin & park- en landbouwmechanisatie, heftruck-en bouwmateriaaldealers en metaalconstructie.

 

Bever onderscheidt zich door uitgebreide functionaliteit, doelmatigheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De koppeling met Werktuigen.nl is volledig geïntegreerd in de software. U kunt zelf eenvoudig aangeven welke machines online geadverteerd moeten worden en welke niet. Naast vele succesvolle integraties met leveranciers biedt Bever ook oplossingen voor barcodering en digitaal werken met behulp van Apps voor verkoper en monteur.

 

Meer dan 500 (kleine en grote) bedrijven maken dagelijks gebruik van de software van Bever.

 

Werktuigen.nl

Werktuigen.nl is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot één van de grootste online marktplaatsen voor machines en gereedschappen binnen de Benelux. Het bedrijf is groot geworden door klein te blijven.

Jaap Nell, eigenaar van Werktuigen: ”We zijn zeer content met de samenwerking met Bever. Er is veel geïnvesteerd in een juiste koppeling tussen Werktuigen.nl en de Bever software. We hebben intensieve testen gedaan en zijn blij dat het nu vlekkeloos werkt.  Ik hoop dat we onze klanten hiermee een dienst bewijzen”. Ook geeft Jaap aan dat ze afgelopen week weer een mijlpaal bereikt hebben voor Werktuigen.nl, namelijk 7.600 bezoekers op één dag.

Stephan Boeder, directeur van Bever Automatisering: ”Bever wil graag optimale dienstverlening voor de klant. De prettige samenwerking en de meerwaarde van Werktuigen.nl voor onze klanten was voor ons de reden dat we hierin geïnvesteerd hebben.”

 

  Media Plaatsing Twitter # Facebook #
1 www.w-equipment.com 16-jan    
2 www.werktuigen.be 16-jan    
3 www.werktuigen.de 16-jan    
4 www.werktuigen.nl 16-jan 514 6294
5 www.beversoftware.nl  18-jan 61 50
6 www.bouwmachines.nl 18-jan 1309  
7 www.bouwmaterieel.rssing.com 18-jan    
8 www.drimble.nl 18-jan    
9 www.rsscockpit.com  18-jan    
10 www.sandersvak.nl 18-jan    
11 www.commercieelanders.nl  15-feb 42  
12 Rentit uitgave febr 2016 pag 26 16-feb    
      1926 6344