Tweede mega-job Kamphuis hoogwerkers met SPIE-Infra hoogspanningslijnen

 

 

    

Wederom heeft SPIE gekozen voor Kamphuis hoogwerkers om een nieuwe hoogspanningslijn aan te leggen. Kamphuis gaat assisteren met meerdere autohoogwerkers om montageploegen veilig op hoogte te laten werken. 

Misschien heeft u ze al eens gezien, de nieuwe hoogspanningsmasten rond Bleiswijk. Slanke hoogspanningsmasten in plaats van de gebruikelijke staalconstructies. Samen met SPIEheeft Kamphuis in 2012 de hoogspanningsverbinding aan de zuidzijde van Bleiswijk gerealiseerd.  

De heer Bal, projectmanager van SPIE: “Dit is een deel van de nieuwe west-omleiding hoogspanningslijn die loopt van Beverwijk naar Bleiswijk en in totaal ongeveer 65 km lang is. Het deel wat SPIE met Kamphuis in onderaanneming uitvoert, is het traject van Beverwijk naar Vijfhuizen. Dit is ca. 18 km lang, met een aantal kruisingen met de snelwegen  A9 en de A200. De hoogspanningsverbinding zal ook een aantal kilometers ondergronds worden aangelegd. Vanwege technische beperkingen wordt de rest via de nieuwe hoogspanningsmasten bovengronds aangelegd.

Voor de hoogwerkers-assistentie bij deze nieuwe aanbesteding hebben verschillende aanbieders mee gedaan. We hebben weer gekozen voor Kamphuis Hoogwerkers omdat we zeer tevreden waren over de services bij het vorige project. Daarnaast was hun aanbod compleet en zeer concurrerend.”  

Emiel Kamphuis, eigenaar van Kamphuis hoogwerkers: ”We zijn erg blij met dit project, dat ruim een jaar in beslag neemt. We zetten meerdere autohoogwerkers in, met werkhoogtes van 58 tot 70 meter, inclusief bedieningspersoneel ”.     

De SPIE Groep is de onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. Spie Nederland begeleidt zijn klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland. 

Kamphuis Hoogwerkers is specialist op het gebeid van veilig werken op hoogte. Men heeft 50 jaar ervaring in de verhuur van hoogwerkers en is specialist in autohoogwerkers. Kamphuis Hoogwerkers  verhuurt hoogwerkers met werkhoogtes tot 72 meter. De autohoogwerkers zijn te huur met en zonder machinist. www.hoogwerken.nlwww.spie-nl.com

 

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter # Facebook
1 www.commercieelanders.nl 2-feb 42  
2 www.werktuigen.nl   3-feb    
3 www.werktuigen.be 3-feb    
4 www.werktuigen.de 3-feb    
5 www.w-equipment.com  3-feb    
6 www.engeineeringnet.nl 3-feb    
7 www.bouwmachines.nl 4-feb 1309 892
8 www.drimble.nl 4-feb    
9 www.rsscockpit.com 4-feb    
10 www.ipaf.org/nl 4-feb    
11 Rentit uitgave febr 2016 pag  26 16-feb    
      1351 892