MOL Verhuur: specialist in verticaal transport van goederen en personen

 

    

 

MOL Verhuur heeft een nieuwe website gelanceerd, speciaal voor hun huurvloot van machines voor verticaal transport van goederen en personen.

 

Remko Mol, eigenaar van MOL Verhuur: “In de innovaties die wij doorvoeren hebben we beslist om ons landelijk te specialiseren op het gebeid van verticaal transport van goederen en personen. We hebben een handelsnaam geregistreerd, MOL Lifting, waarin we alle activiteiten op het gebied van verticaal transport bundelen. Met een specifieke website willen we de meest uitgebreide en complete informatie aan onze klanten geven. De nadrukt ligt op advies: wat is de juiste oplossing voor een vraag van de klant. Onze mensen denken mee, kennen oplossingen en komen afspraken na.

Zij zijn gecertificeerd om goederen- en personenliften op de afgesproken tijd en volgens de voorschriften veilig te plaatsen en te (her)keuren. Een kruiwagen naar 6 meter of 18 personen naar een hoogte van 60 meter brengen: wij geven de garantie dat u de juiste lift heeft en veilig en betrouwbaar kunt werken”.

 

Remko Mol gaat verder: “Dit geldt voor verhuur, verkoop, reparatie, keuringen, onderhoud en service. We zijn dealer van GEDA en DE JONG liften. Samen met onze adviseurs komt u tot de keuze van de juiste lift voor uw situatie. We verkopen nieuwe en een breed scala aan gebruikte bouwliften die door onze eigen servicedienst geheel zijn gecontroleerd en gekeurd.

Voor montage & demontage beschikt MOL Lifting over deskundige en gespecialiseerde monteurs om uw lift te monteren of demonteren op iedere locatie in Nederland.”  

 

MOL bestaat nu uit 2 divisies, MOL Verhuur, een landelijk opererende materieel-verhuurder die gespecialiseerd is stroomvoorziening, verwarming, droging en ventilatie en MOL Lifting voor  personen- en goederenliften

 

Mol Lifting is VCA* gecertificeerd en lid van de branche-verenigingen VSB en Verhurend Nederland. Bovendien zijn productspecialisten van MOL Lifting vertegenwoordigd in belangrijke overlegorganen op het gebied van verticaal transport in Nederland. www.mollifting.nl, www.molverhuur.nl.  

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter # Facebook
1 www.commercieelanders.nl 2-feb 42  
2 www.werktuigen.nl   3-feb    
3 www.werktuigen.be 3-feb    
4 www.werktuigen.de 3-feb    
5 www.w-equipment.com  3-feb    
6 www.engeineeringnet.nl 3-feb    
7 www.bouwmachines.nl 4-feb 1309 892
8 www.drimble.nl 4-feb    
9 www.rsscockpit.com 4-feb    
10 www.ipaf.org/nl 4-feb    
11 Rentit uitgave febr 2016 pag  26 16-feb    
      1351 892