All-up levert 40ste Paus ladderlift aan K-Rentool

 

     

 

All-up, de Almelose specialist in verticaal transport-equipment, bereikt met de levering van een Paus City-Star 37WH en een Paus City-Star 34WH aan K-Rentool in Den Haag een mijlpaal. Met deze levering komt het aantal Paus ladderliften in de huurvloot van K-Rentool op 40.

 

K-Rentool verhuurt een breed scala aan machines en gereedschappen en is specialist in de verhuur van ladderliften voor Nederlandse isolatie- en steigerbouw-bedrijven. Men heeft diverse soorten ladderliften met hefhoogtes van 18 tot 37 meter in het huurprogramma. Het grootste gedeelte hiervan is van Paus. De technici van K-Rentool zijn door de TüV geschoold, waardoor zij TüV T-Spec werkzaamheden mogen verrichten.

 

Peter Hendriks van K-Rentool: “De Paus ladderliften hebben compacte afmetingen en zijn eenvoudig te bedienen wat ze uitermate geschikt maakt voor gebruik bij de steigerbouw. De Paus City-Star lift voldoet aan de strenge veiligheidsnormen die gelden voor de chemie en petrochemie. Een groot deel van het materieel wordt ingezet door grote, landelijk opererende steigerbouw- en isolatiebedrijven, vaak werkzaam in de chemie en petrochemie. Paus levert een uitstekende ladderlift tegen een redelijke prijs”.

 

De  nieuwe City-Star 37 WH ladderlift staat op een aanhanger en heeft een unieke werkhoogte van 37 meter. Daarmee is het de grootste ladderlift in de markt. De machines van K-Rentool zijn voorzien van een speciaal ontwikkeld plateau voor de steigerbouw wat aan beide zijden uitschuifbaar is. Het hefvermogen van de City-Star 37 WH is 300 kg. De Paus City-Star 34WH is de kleinere broer met dezelfde specificaties maar met een hefhoogte van 34 meter. Beide ladderliften worden aangedreven door een onderhoudsarme 3 cilinder Yanmar dieselmotor en zijn uitgevoerd met een bediening op de ladderlift en een afstandsbediening waarmee de ladderlift veilig op afstand bediend kan worden.  

 

All-up levert een gevarieerd programma aluminium kranen, hoogwerkers en ladderliften van de merken Paus, Klaas en Geda.  Naast producten levert All-up in- en externe opleidingen en een landelijke 24/7-Sservice met mobiele en prima geëquipeerde werkplaatsen. (www.all-up.nl), (www.k-rentool.nl)

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter # Facebook
1 www.bouwmachines.nl 2-dec 1310  
2 www.drimble.nl 2-dec    
3 www.ipaf.org/nl 2-dec    
4 www.bouwmachines.nl 2-dec   898
5 www.werktuigen.nl  2-dec    
6 www.werktuigen.be 2-dec    
7 www.werktuigen.de 2-dec    
8 www.w-equipment.com  2-dec    
9 www.tweetunnel.com  2-dec    
10 www.commercieelanders.nl 2-dec 43  
11 www.rsscockpit.com 2-dec    
12 www.cobouw.nl 9-dec 24114  
13 december uitgave rentit 2015 dec    
14 @PiketMaastricht   343  
15 @bouwtweets   9749  
      35559 898