Mol Verhuur vergroot huurvloot met 34 meter Paus ladderliften

 

 

 

Mol Verhuur uit Dordrecht heeft de eerste van een serie PAUS ASA33 WH-M City Star liften in ontvangst genomen van All-up uit Almelo. Mol Verhuur heeft met deze order twee nieuwe ladderliften aangekocht waarmee de huurvloot uitgebreid wordt tot zes ladderliften.

 

De nieuwe PAUS ASA33 WH-M City-Star is gemonteerd op een aanhangwagen en heeft een werkhoogte van 34 meter. De ladderlift is voorzien van een speciaal plateau voor de steigerbouw met hekken die aan beide zijden uitgeschoven kunnen worden. Het hefvermogen is 400 kg. De ladderlift is uitgerust met een onderhoudsarme 3-cilinder Yanmar dieselmotor die aan de strenge eisen voldoet voor het gebruik in de petrochemie. Naast de bediening op de ladderlift is hij tevens uitgevoerd met afstandsbediening waarmee de ladderlift veilig op afstand bediend kan worden. 

 

Remko Mol, eigenaar van Mol Verhuur: “Deze aanschaf is onderdeel van een ambitieus plan met onze liftdivisie, sinds enkele maanden actief als Mol Lifting, met een breed assortiment ladder-, goederen- en personen-goederenliften. De Paus City-Star lift voldoet aan de strenge veiligheidsnormen die gelden voor de chemie en petrochemie. De Paus ladderliften hebben compacte afmetingen en zijn eenvoudig te bedienen wat ze uitermate geschikt maakt voor de verhuur, met name in de steigerbouw.”

 

Mol Verhuur is een landelijk opererende materieelverhuurder die gespecialiseerd is personen- en transportliften, stroomvoorziening en klimaatbeheersing.  Mol Verhuur is constant op zoek naar verbetering van haar service en de uitbreiding van haar assortiment. Zo werd onlangs ook het GEDA liftenprogramma toegevoegd aan het assortiment. www.molverhuur.nl / www.molliften.nl

 

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.commecieelanders.nl 23-nov 39
2 www.verticaal.net 24-nov 528
3 www.w-equipment.com 25-nov  
4 www.werktuigen.be 25-nov  
5 www.werktuigen.de 25-nov  
6 www.werktuigen.nl 25-nov  
7 www.bouwmachines.nl 25-nov 1274
8 www.drimble.nl 25-nov  
9 www.all-up.nl 25-nov  
10 www.vakbladsga.nl 25-nov  
11 www.bouwvaknieuws.nl 25-nov  
12 www.idordt.nl 25-nov  
13 www.vakbaldmag.nl 25-nov 97
      1938