Twee zware Magni Verreikers voor Bultena Verreikerverhuur

 

  

 

Bultena Verreikerverhuur (www.bultena.nl) heeft twee nieuwe roterende verreikers van Magni in de huurvloot opgenomen, de RTH 5.30 en de RTH 6.24. Deze laatste is meteen al voor één jaar verhuurd aan een klant in Engeland.

 

De Magni RTH 5.30 heeft een maximale werkhoogte van 30 meter, een reikwijdte van 26 meter en  een hefcapaciteit van 5000 kg. De machine is compact, zeer wendbaar en kan dankzij de rotatiefunctie op moeilijk toegankelijke plaatsen komen. Deze verreiker is geschikt voor het snel en eenvoudig transporteren en verplaatsen van materialen.

 

De Magni RTH 6.24 is de grotere broer van de RTH 5.30. Het is een echte krachtpatser! Kwam men in het verleden wel eens wat hefvermogen tekort, deze verreiker met een hefvermogen van maar liefst 6000 kg laat die problemen ver achter zich. De werkhoogte is 24 meter en de reikwijdte 20,2 meter.

 

Beide verreikers zijn uitgerust met een cabine met overdruk en airconditioning wat een veilig en prettig klimaat in de cabine garandeert. De verreikers zijn hierdoor ook geschikt om te gebruiken bij werkzaamheden met een verhoogde kans op vervuilde omgevingslucht, bijvoorbeeld bij het verwerken van asbest, vervuilde grond en bij het werken in tunnels.

 

Roberto Kronenburg, vestigingsleider in Alphen aan de Rijn: “We hebben veel Magni verreikers in onze huurvloot. Het zijn robuuste, veilige en makkelijk te bedienen verreikers. Onze machinisten werken er graag mee. Veiligheid staat hoog in ons vaandel en we zijn zowel ISO 9001 als VCA-Petrochemie gecertificeerd. Al onze machines zijn TCVT- gekeurd en zijn uitgerust met een Last Moment Beveiliging (LMB). De verreikers worden veel ingezet op high risk locaties zoals bij aardgasvelden, elektriciteitscentrales, productiebedrijven, in de petro-chemie en op diverse bouwlocaties”.

 

Bultena verhuurt sinds 1990 in Nederland roterende en starre verreikers met ervaren machinisten. De huurvloot bestaat uit meer dan 50 machines.

Het hoofdkantoor staat in Groningen. Daarnaast zijn er drie vestigingen: in Alphen ad Rijn en Berlikum.

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.commecieelanders.nl 9-nov 38
2 www.verticaal.net 12-nov 526
3 www.w-equipment.com 13-nov  
4 www.werktuigen.be 13-nov  
5 www.werktuigen.de 13-nov  
6 www.werktuigen.nl 13-nov  
7 www.bouwmachines.nl 10-nov 1262
8 www.drimble.nl 10-nov  
9 www.bouwvaknieuws.nl 10-nov  
10 www.rsscockpit.com 10-nov  
11 www.verhurendnederland.nl november  
      1826