Compact Rent breidt huurvloot uit met 15 GIANT wielladers

 

Compact Rent koopt 15 GIANT wielladers  GIANT wielladers voor Compact Rent

 

Compact Rent (www.compactrent.nl) bevestigt de kwaliteit van GIANT met een nieuwe order van 15 wielladers. Net als vorig jaar bestaat de bestelling uit 5 Giant D332SWT X-TRA en 10 GIANT V452T X-TRA HD, wielladers in de 1,5 en 2,5 ton gewichtsklasse.

 

De wielladers zijn breed inzetbaar met verschillende voorzetstukken zoals een veegbezem, mestklem, pelikaanbak en balenklem welke ook te huur zijn bij Compact Rent.

 

Koen Voskuilen, mede-eigenaar van Compact Rent: “Er is weer gekozen voor GIANT en deze types omdat de klanten gewoon om deze machines vragen nadat ze ze een keer gebruikt hebben. Verder zijn de machines zeer geschikt voor de verhuurmarkt en sluiten perfect aan op onze huurvloot. Het zijn sterke en gebruiksvriendelijke machines wat heel belangrijk is voor onze klanten omdat wij ons materieel verhuren zonder machinist. Onze klanten zijn in staat om na een korte instructie meteen aan de slag te gaan met deze wielladers. Daarnaast hebben ze een gunstige prijs-kwaliteitverhouding”.

 

De GIANT D332SWT X-TRA wiellader heeft een sperfunctie waardoor de wrijving op de ondergrond minimaal is, zeer geschikt voor het rijden op nieuw straatwerk. De "X-TRA" uitvoering heeft een extra laag voorframe, waardoor de machine een extra hoge kiplast heeft. Bijkomend voordeel is dat de machinist een perfect zicht heeft op zijn werk.

 

De V452T X-TRA HD is speciaal ontwikkeld. De zware aandrijving van de machine zorgt voor een grotere trekkracht en een maximale rijsnelheid van 28 km/h. Ook deze wiellader heeft een extra laag voorframe voor een hoge kiplast en goed zicht voor de machinist. De machine heeft een zelf-sperrend differentieel op beide assen voor gebruik op los zand.

 

De machines zijn geleverd door Tobroco (www.tobroco.nl) uit Oisterwijk. Tobroco is de Nederlandse producent van GIANT wielladers en telescoop-verreikers. In Nederland heeft men zijn eigen verkooporganisatie en 48 dealers met 62 vestigingen over het hele land.

 

Compact Rent is gespecialiseerd in de verhuur van machines voor de grond-, weg- en waterbouw. De vloot grondverzetmachines bestaat uit 250 machines van 800 kilo tot 25 ton. Het is een zeer jonge vloot omdat de machines na enkele jaren vervangen worden. Doordat Compact Rent zelf het transport verzorgt is men zeer flexibel om aan uw eisen te voldoen. Compact Rent heeft 13 vestigingen met het hoofdkantoor in het land van Maas en Waal.

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.commercieelanders.nl 22-okt 37
1 www.werktuigen.nl  23-okt  
2 www.werktuigen.be 23-okt  
3 www.werktuigen.de 23-okt  
4 www.w-equipment.com 23-okt  
5 www.bouwmachines.nl 26-okt 1259
6 www.verticaal.net 31-okt 525
7 www.tweetunnel.com 31-okt  
8 www.rentit.nl 30-nov 318
9 www.verhurendnederland.nl oktober  
10 www.gww-bouw.nl  13-nov 311
      2450