Vier nieuwe Haulotte knik-telescoophoogwerkers voor Willems Vastgoedonderhoud

 

Haulotte hoogwerkers

 

Willems Vastgoedonderhoud (www.willemsvgo.nl) heeft vier nieuwe Haulotte knik-telescoophoogwerkers toegevoegd aan de vloot van 40 hoogwerkers, twee HA 20 RTJ PRO en twee HA 16 RTJ PRO.

De HA 20 RTJ PRO is de nieuwe telg uit de zeer succesvolle Haulotte knik-telescoophoogwerker-lijn.

 

De HA 20 RTJ PRO knik-telescoophoogwerker heeft een werkhoogte van 20,6 meter en een maximale reikwijdte van 12,2 meter. De HA 16 RTJ PRO is het kleinere broertje met een werkhoogte van 16 meter en een maximale reikwijdte van 8,3 meter. Beide hoogwerkers hebben een hefvermogen van 230 kg.

 

Sjors Willems van Willems Vastgoedonderhoud: ”We hebben meerdere Haulotte hoogwerkers in onze hoogwerkervloot en zijn heel tevreden over de kwaliteit. De hoogwerkers worden gebruikt voor het plegen van onderhoud en energetisch verbeteren van woningen”.

 

Sjors Willems gaat verder: ”De keuze voor deze hoogwerkers van Haulotte heeft voor een groot deel te maken met de watergekoelde Kubota dieselmotor-aandrijving. Hierdoor zijn deze hoogwerkers veel stiller dan die met lucht-of olie-gekoelde dieselmotoren. Dit is erg belangrijk voor ons omdat onze werkzaamheden bijna altijd in woonomgevingen worden uitgevoerd. De eisen voor geluidsoverlast worden steeds zwaarder en wij nemen dit heel serieus. Ook de zeer directe controle van de bewegingen, het 360° volcontinue kunnen draaien en de vierwielaandrijving en sturing zijn belangrijke eigenschappen voor ons. Onze mensen zijn erg enthousiast over de nieuwe machines”.

 

Haulotte Netherlands BV (www.haulotte.nl) is verantwoordelijk voor de verkoop en service van de hoogwerkersystemen in Nederland en België. Het Franse moederbedrijf, Haulotte Group, is Europees marktleider op het gebied van hoogwerkers voor mensen en goederen. Wereldwijd neemt het concern de derde marktpositie in.  

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.commercieelanders.nl 7-okt 36
2 Bouwmachines facebook 8-okt  
3 www.bouwmachines.nl 8-okt 1254
4 www.drimble.nl 8-okt  
5 www.ipaf.org/nl 8-okt  
6 www.rsscockpit.com  8-okt  
7 www.w-equipment.com 8-okt  
8 www.werktuigen.be 8-okt  
9 www.werktuigen.de  8-okt  
10 www.werktuigen.nl  8-okt  
11 www.yedlo.nl 8-okt  
12 www.rentit.nl 12-okt 278
13 www.verticaal.net 12-okt 521
14 Uitgave Aannemer november blz 41 november  
      1568