Load banks voor praktijktest noodstroomvoorziening

 

Veel bedrijven hebben een noodstroomvoorziening om de continuïteit van de bedrijfsvoering te kunnen garanderen. De grote stroomuitval laatst in Amsterdam maakt weer eens duidelijk hoe belangrijk deze noodstroomvoorzieningen zijn. De werking van de installaties wordt periodiek getest. Daarnaast is het belangrijk de noodstroomvoorziening regelmatig (b.v. 1 per jaar) onder vol vermogen te testen. Hierdoor verzekert men zich ervan dat de noodstroomvoorziening volledig en optimaal operationeel is. Om deze testen uit te voeren kunnen er load banks gebruikt worden.

Energyst is één van de grootste verhuurders van load banks. Met een reeks van kleinere modulaire load bank installaties kunnen 1- of 3-fase testen tot 1000 kW per unit uitgevoerd worden. Daarnaast verhuurt men load banks tot 3000 kW die samengebouwd zijn in 10 ft ISO containers, en 5000 kW installaties in 20 ft ISO containers. Deze load banks zijn te gebruiken voor wisselstroominstallaties, onder constante of variabele belasting. Meerdere units kunnen eenvoudig gekoppeld worden tot mega installaties.

Energyst Cat Rental Power biedt turn-key huuroplossingen op het gebied van temperatuurcontrole en stroomopwekking in Europa, Afrika en Zuid-Amerika. Energyst is een joint venture van het kwaliteitsmerk Caterpillar en zijn dealers, en is specialist op het gebied van energievoorziening en temperatuurbeheersing. www.energyst.nl

 

Specifiek voor nieuwsbrief TIM (Total Indsutrial Maintenance) juni 2105

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.commercieelanders.nl  19-mei 45
2 www.werktuigen.nl 19-mei  
3 www.werktuigen.be 19-mei  
4 www.werktuigen.de 19-mei  
5 www.w-equipment.com 19-mei  
      45