Bronto Skylift met nieuwe generatie autohoogwerker op Verticaaldagen

Nieuwe generatie vrachtwagenhoogwerker van Broto SkyliftBronto Skylift vrachtwagen hoogwerkerBroto Skylift S56RX autohoogwerker

Bronto Skylift (www.brontoskylift.com), de Finse fabrikant van hoogwaardige vrachtautohoogwerkers, presenteert de nieuwe generatie S56XR autohoogwerker op de Verticaaldagen 15, 16 en 17 september in Gorinchem.

 

De basis voor deze nieuwe autohoogwerker is de legendarische XDT serie. Met de informatie van gebruikers is een compromisloze machine met maximale prestaties ontworpen. In deze nieuwe XR autohoogwerker zijn de allernieuwste technische hoogstandjes verwerkt. Het resultaat is een autohoogwerker met een hoge inzetbaarheid.

 

De S56RX is gemonteerd op een 26 tons drie-assige truck en heeft een maximale werkhoogte van 56 meter, een maximale reikwijdte van 40 meter en een maximale hefcapaciteit van 700 kg. Het bereik strekt zich uit tot 10 meter onder het maaiveld.

 

Gebruikers zijn zeer te spreken over de optimale en flexibele bewegingen van de Bronto Skylifthoogwerkers en het Bronto controlesysteem. Ook deze nieuwe  autohoogwerker is  voorzien van het nieuwe Bronto 4+ controlesysteem met optimale software voor communicatie, controle, het opsporen van storing  en rectificatie. Daarnaast is de autohoogwerker voorzien van een Sky-jib waarmee een maximale up-time en productiviteit bereikt wordt.

 

Als optie kan een radiografische afstandsbediening geleverd worden die het mogelijk maakt de autohoogwerker op een afstand tot 100 meter te bedienen. Daarnaast kan de machine met een kooilier worden uitgevoerd.

 

Bronto Skylift staat bekend om zijn flexibiliteit als het gaat om specifieke klanteisen. Verder staan een optimale service en het snel reageren op klantvragen hoog in het vaandel.

 

Op de Verticaaldagen wordt behalve deze nieuwe hoogwerker ook de Bronto Simulator gedemonstreerd en een leuke wedstrijd georganiseerd.

 

Plaatsingen

 

  Media Data Twitter #
1 www.w-equipment.com 26-aug  
2 www.werktuigen.be 26-aug  
3 www.werktuigen.de 26-aug  
4 www.werktuigen.nl  26-aug  
5 www.bouwmachines.nl 27-aug 1232
6 www.cobouw.nl 27-aug  
7 www.cooljob.nl 27-aug  
8 www.drimble.nl 27-aug  
9 www.facebook.com/BouwMachinesNL  27-aug 235
10 www.hibin.nl 27-aug  
11 www.installatievacaturebank.nl 27-aug  
12 www.ipaf.org/nl 27-aug  
13 www.newsxs.com 27-aug  
14 www.vvvf.nl 27-aug  
15 www.vvvh.nl 27-aug  
16 https://twitter.com/kranten_en_rtv  27-aug 352
17 nieuwsbrief materieelmarkt 28-aug  
      1819