Hoogwerkers nu direct online te huren bij Eurosupply

 

Direct online huren

 

Eurosupply lanceert deze week een nieuwe verhuurwebwinkel; eurosupplyhoogwerkers.nl. Bijzonder is dat dit de eerste webwinkel is waar men online direct een hoogwerker kan huren. De klant is dus niet langer gebonden aan openingstijden of afhankelijk van de reactietijd van supportmedewerkers. Een stevige tijdsbesparing!

Ramon van de Kasteele, bedrijfsleider van Eurosupply,  legt uit waarom de website plaats moest maken voor de webwinkel. “We willen anders zijn dan anderen. Wij willen het de relatie zo makkelijk mogelijk maken en gaan voor een duurzame relatie. ‘Ontzorgen is het motto’ en de webwinkel zal in de toekomst steeds meer een adviesfunctie aannemen.”

”In de nieuwe webwinkel kunnen klanten een verhuurbestelling voor een hoogwerker 100% klaar maken en betalen via Ideal of factuur”, vervolgt Ramon, “Onze vaste klanten komen via een login in hun eigen klant specifieke omgeving. Men kan de bestelling via de webwinkel plaatsen en wij kunnen deze één-op-één in ons systeem doorvoeren. Een flinke stap in onze klantrelatie en vóór wat hoort wat: als onze handelingen voor een verhuurbestelling tot het minimum beperkt worden, kunnen wij de klant een betere totaalprijs geven. Zo snijdt het mes aan twee kanten”.

 

Online verhuur nog geen gemeengoed

“Via adviesbureau Commercieel Anders kwamen wij in contact met Rentpro, www.rentpro.nl. Rentpro levert webwinkels specifiek voor de verhuurbranche”, aldus Ramon, “een uitstekende match, zo bleek.”

 

Michael van Helden van Rentpro: ”Eurosupply bleek een bedrijf te zijn wat ‘out of the box‘ wil denken. Toen wij over een verhuurwebwinkel spraken in plaats van een website durfde Eurosupply de uitdaging snel aan. Jaren geleden dacht men niet dat je schoenen en kleding ooit via het internet zou bestellen. Nu weten we niet beter. Wij zijn er van overtuigd dat een webwinkel voor de verhuur de toekomst heeft”.

 

Ramon besluit: ”De samenwerking met Rentpro was uitstekend. Binnen een half jaar van het eerste gesprek tot de oplevering van deze mooie en effectieve webwinkel. We zijn benieuwd wat de klant er van vindt. Rentpro en Commercieel Anders hebben ons enorm op weg geholpen naar nog verdere verbetering van onze service naar klanten”. 

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.rentpro.nl 25-jun 34
2 www.huur.nl 1-jul 1705
3 www.servicemanagement.nl 2-jul  
4 www.bouwvaknieuws.nl 3-jul  
5 www.commecieelanders.nl 3-jul  
6 www.glasinbeeld.nl 3-jul  
7 www.rentit.nl 3-jul 304
8 www.verticaal.net 3-jul 505
9 www.w-equipment.com 5-jul  
10 www.werktuigen.be 5-jul  
11 www.werktuigen.de 5-jul  
12 www.werktuigen.nl 5-jul  
13 www.bouwmachines.nl 6-jul 1206
14 www.drimble.nl 6-jul  
15 www.intrieuronline.nl 6-jul  
16 www.ipaf.nl 6-jul  
17 www.vakbladmag.nl 6-jul 83
18 www.sandersvak.nl 6-jul  
19 www.verhurendnederland.nl 28-aug  
      3837