Koelwaterinstallatie voor Europese en Aziatische tour van Disney On Ice

 

 

In de zomer kan het voorkomen dat u tijdelijk extra koeling nodig heeft om de productie op peil te houden of zelfs te verhogen. Ook bij storingen aan uw koelmachines of wanneer uw machines gereviseerd moeten worden is het huren van een tijdelijke koelwaterinstallatie een goede optie. Tijdelijke koelwaterinstallaties leveren koelwater met (ultra-) lage temperaturen tot -40 °C. Via een externe aansluiting kunt u dit koelwater toevoegen aan uw installatie. Ook kunt u dit koelwater gebruiken om via luchtbehandelingsapparatuur en ventilatoren ruimtes (extra) te koelen.  

 

Er zijn een aantal gespecialiseerde bedrijven in Nederland, waaronder Energyst Cat Rental Power (www.energyst.com), die grote capaciteiten tijdelijke extra koeling kunnen leveren. Energyst levert koelingwater-verhuuroplossingen van 50-750 kW.  De koelwatermachines zijn als complete units in containers opgebouwd.

 

Een mooi voorbeeld van het gebruik van een tijdelijke koelinstallatie is te vinden in de Europese en Aziatische tour van Disney On Ice. FELD entertainment uit Florida levert live show- en andere wereldwijde entertainmentprojecten waaronder Disney On Ice en Monster Jam. Vanzelfsprekend hebben deze geweldige shows veel energie en temperatuurregelingen nodig. Feld Entertainment heeft een 5-jarig contract afgesloten met Energyst CAT Rental Power om deze shows te voorzien van de benodigde elektriciteit en koelwatercapaciteit. Voor meer informatie www.energyst.com/projects/disney-on-ice-european-asian-tours

 

Energyst www.energyst.com is een joint venture van het kwaliteitsmerk Caterpillar en zijn dealers, en is specialist op het gebied van energievoorziening en temperatuurbeheersing. Met toonaangevende CAT-dealers heeft Caterpillar een netwerk van Energyst verhuurvestigingen opgezet.  

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.commecieelanders.nl 2-jul 34
2 www.w-equipment.com 2-jul  
3 www.werktuigen.be 2-jul  
4 www.werktuigen.de 2-jul  
5 www.werktuigen.nl 2-jul  
6 www.verhurendnederland.nl sep  
      34