Vier nieuwe Haulotte hoogwerkers voor Dekker Hoogwerker Verhuur

 

 

Dekker Hoogwerker Verhuur (www.dekkerhoogwerkerverhuur.nl) uit Harderwijk heeft zijn huurvloot uitgebreid met vier hoogwerkers van Haulotte: twee van 14 meter, één van 16 meter en één van 23 meter. In maart zijn de twee schaar – en twee telescoophoogwerkers afgeleverd in Harderwijk. Hiermee beschikt Dekker Hoogwerker Verhuur nu over 5 Haulotte hoogwerkers. De totale huurvloot van Dekker bedraagt 40 hoogwerkers.

 

Directeur Dekker; “We wilden ons pakket verbreden en waren op zoek naar twee 14 meter schaarhoogwerkers, die anders waren dan de standaard schaarhoogwerkers. Met de Haulotte Compact 14 schaarhoogwerker hebben we gevonden wat we zochten: het zijn kwalitatief hoogwaardige machines tegen een gunstige prijs. Onze ervaring met Haulotte was zo positief dat we vervolgens zijn overgegaan tot de aanschaf van een H16TPX en HT23RTJ telescoophoogwerker”.

 

De Haulotte Compact 14 schaarhoogwerker is een robuuste hoogwerker en heeft een werkhoogte van 13,8 meter en een hefvermogen van 350 kg. De hoogwerker is slechts 1,20 meter breed, hetgeen de machine geschikt maakt voor werken in kleine ruimtes. De schaarhoogwerker heeft een kantelbeveiliging (Pothole protector) voor veilig werken op hoogte.  De afmeting van het platform is 3,22 x 1,20 meter.

 

De H16TPX telescoophoogwerker is 4-wiel aangedreven, kan 180° draaien en heeft een werkhoogte van 15,44 meter, een reikwijdte van 12,3 meter en een hefcapaciteit van 230 kg.

 

De HT23RTJ telescoophoogwerker is een machine uit de nieuwe generatie Haulotte hoogwerkers. De  werkhoogte is 22,5 meter, de reikwijdte 18,3 meter en de machine is leverbaar met een dubbele korflast van 230 of 450 kg. De hoogwerker wordt aangedreven door een stille, watergekoelde Kubota dieselmotor en is voorzien van een pendelas.

 

Dekker Hoogwerker Verhuur in Harderwijk is een gespecialiseerde afdeling van Dekker Verhuur uit Nunspeet. Directeur Dekker: “We verhuren knikgiek-, telescoop-, schaar-, spin- en masthoogwerkers. Met onze kennis van werken op hoogte leveren we een uniek product”.

 

Haulotte Netherlands BV  (www.haulotte.nl) is verantwoordelijk voor de verkoop en service van de hoogwerker systemen in Nederland en België. Het Franse moederbedrijf, Haulotte Group, is Europees marktleider op het gebied van hoogwerkers voor mensen en goederen. Wereldwijd neemt het concern de derde marktpositie in. 

 

Plaatsingen

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.werktuigen.nl

10-apr

 

2

www.werktuigen.be

10-apr

 

3

www.werktuigen.de

10-apr

 

4

www.w-equipment.com

10-apr

 

5

www.verticaal.net

10-apr

493

6

www.ipaf.org/nl

10-apr

 

7

www.bouwmachines.nl

23-apr

1171

8

www.drimble.nl

23-apr

 

9

www.rsscockpit.com

24-apr

 

10

www.verhurendnedederland.nl

mei

 

11

www.tweetunnel.com

18-mei

 

12

BMB uitgave april/mei 2015

mei

 
     

1664