25 Jaar Eurosupply en Niftylift en een nieuwe faciliteit voor Niftylift

 


 

‘Time flies when you're having fun’ moet Daan van de Poel, eigenaar van Eurosupply (www.eurosupplyhoogwerkers.nl), gedacht hebben toen hij besefte dat hij al 25 jaar zaken doet met Niftylift, de Engelse producent van hoogwerkers. Begin deze maand vertrok hij naar Engeland voor een galadiner ter ere van de opening van het nieuwe Niftylift hoofdkwartier in Shenley Wood, Milton Keynes, UK. In zijn bagage een plaquette dat de 25- jarige samenwerking symboliseert tussen Eurosupply en Niftylift. Tijdens het diner overhandigde hij de plaquette met de in staal, brons en RVS verstrengelde namen van beide bedrijfsnamen, aan Roger Bowden en John Keely, respectievelijk oprichter en managing director van Niftylift. “De plaquette symboliseert onze kleurrijke verbintenis over 25 jaar”, aldus Daan van de Poel.

 

Om de opening van het wereldwijde hoofdkantoor te vieren organiseerde Niftylift 5 juni j.l. een open dag waar men uit de hele wereld klanten, leveranciers en dealers ontving die zo een eerste blik konden werpen op deze nieuwe faciliteit. Voor de bezoekers stond er een assortiment Niftylift hoogwerkers klaar om te bekijken en uit te proberen. Hieronder ook de bekroonde Niftylift hybride gamma. De nieuwe locatie heeft een oppervlakte van 28.000 vierkante meter en herbergt Sales & Marketing, Financiën, R&D en Productie. De afdelingen  Service, Spare Parts en Revisie resideren  in de Stonebridge faciliteit.

 

Eurosupply Hoogwerksystemen B.V. te Moerdijk is importeur van Niftylift, Multitel, Nostolift en Hitachi en is subdealer van Genie. Sinds de oprichting in 1989 heeft Eurosupply een belangrijke plaats verworven in hoogwerkerland met de verkoop en verhuur van hoogwerkers alsmede het verzorgen van hoogwerkertrainingen.

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.commercieelanders.nl 24-jun 33
2 www.drimble.nl 24-jun  
3 www.eursosupplyhoogwerkers.nl 24-jun  
4 www.ipaf.org 24-jun  
5 www.schoonmaakjournaal.nl 24-jun 2448
6 www.w-equipment.com 24-jun  
7 www.werktuigen.be 24-jun  
8 www.werktuigen.de 24-jun  
9 www.werktuigen.nl  24-jun  
10 www.emlakhaberleri.net   24-jun  
11 www.verticaal.net 29-jun 506
12 www.rentit.nl 3-jul 302
      3289