Online marktplaats voor machines viert 15-jarig bestaan met vernieuwingen

 

Werktuigen.nl, de online marktplaats voor machines en gereedschappen, bestaat deze maand precies vijftien jaar. De site is onlangs compleet vernieuwd en uitgebreid met de machinegids. In deze technische machine bibliotheek worden merken en modellen beschreven en worden aangeboden machines en leveranciers getoond.

 

De service op Werktuigen.nl gaat verder dan het plaatsen van advertenties van machines en onderdelen, die te koop of te huur zijn. Bij veel machines worden naast historische gegevens ook technische gegevens geplaatst. Dat concept blijkt aan te slaan. Ruim 3.800 verkopers uit voornamelijk Nederland, België en Duitsland zijn dagelijks actief om nieuwe en gebruikte machines aan te bieden op deze site en elke week bezoeken ruim 50.000 potentiële kopers de online marktplaats.

 

Werktuigen.nl heeft een breed scala aan rubrieken, zoals bouwmachines, hefwerktuigen, landbouwmachines, een nieuwe landbouwbanden pagina en metaalbewerkingsmachines. Nieuwe en gebruikte machines van alle soorten en merken. Ook veel machine onderdelen zijn er te vinden. Met gemiddeld 80.000 advertenties per jaar voorziet Werktuigen in een grote behoefte.

 

Werktuigen.nl is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot één van de grootste online marktplaatsen voor machines en gereedschappen binnen de Benelux. Het bedrijf is ook actief in België (www.werktuigen.be) en Duitsland (www.werktuigen.de). Voor de internationale markt heeft Werktuigen.nl een Engelstalige versie ontwikkeld: www.w-equipment.com

 

De Facebookpagina blijkt vooral populair onder de jonge generatie. Het bedrijf is groot geworden door klein te blijven. Werktuigen.nl wordt gerund door het echtpaar Nell uit Capelle aan de IJssel. Oprichter en eigenaar Jaap Nell heeft de dagelijkse leiding en zijn vrouw Jacqueline doet de administratie. De ICT werkzaamheden zijn uitbesteed aan de firma Chap uit Asten.

 

Plaatsingen

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.werktuigen.nl

12-feb

424

2

www.werktuigen.be

12-feb

 

3

www.werktuigen.de

12-feb

 

4

www.w-equipment.com

12-feb

 

5

www.drimble.nl

12-feb

 

6

www.plattelandspost.nl

12-feb

 

7

www.rsscockpit.com

12-feb

 

8

www.nieuwgrazer.nl

12-feb

 

9

www.ipaf.org/nl

12-feb

 

10

www.cobouw.nl

16-feb

20537

11

www.drimble.nl

16-feb

 

12

www.newslocker.com

16-feb

 

13

www.cooljob.nl

16-feb

 

14

www.facebook.com/HuisX

16-feb

 

15

www.vlk.nu

16-feb

 

16

www.lijmkitten.nl

16-feb

 

17

www.newslocker.com

16-feb

 
     

20961