Spring is in the Air!

 

Met 13 nieuwe Niftylift hoogwerkers wordt de huurvloot van verhuurbedrijf Huurmaat uitgebreid tot 30 hoogwerkers.

 

Daan van de Poel en Hans Capel

 

De order voor Eurosupply bestaat uit 11 Niftylift aanhangwagenhoogwerkers bestaande  uit de Nifty 120T met een werkhoogte van 12 meter, de Nifty 170 met een werkhoogte van 17 meter en de 21 meter Nifty 210. Deze aanhangwagenhoogwerkers zijn door hun hydraulische, proportionele bediening en telescooparm simpel, betrouwbaar en gemakkelijk te besturen.

 

De order wordt compleet gemaakt door de 2 Niftylift HR 21 D 4x4 zelfrijdende kniktelescoophoogwerkers met een hefhoogte van 20,8 meter.  De HR21 hoogwerkers zijn uitgevoerd met een telescopische bovenarm waardoor zeer nauwkeurig gepositioneerd kan worden. Het lage gewicht van de compacte hoogwerker (6,5 ton) maakt deze hoogwerker de lichtste in zijn soort wat de transportkosten laag houdt.  De HR 21 D 4x4 zelfrijdende kniktelescoophoogwerker  is ideaal voor het gebruik op ruw terrein.

 

Hans Capel van Huurmaat: “Deze uitbreiding is noodzakelijk om de groeiende vraag naar deze praktische hoogwerkers op te vangen. Het tij lijkt gekeerd te zijn en onze vaste relaties hebben een  toenemend vertrouwen in de verwachte  groei . Zij willen goed en jong materieel om deze groei aan te kunnen. Zelf investeren vindt men op dit moment vaak een stap te ver, dus kiest men voor huren”.

 

De heer Capel gaat verder: “De keuze  voor Niftylift hoogwerkers is voor ons een logische stap. Huurmaat en Eurosupply, importeur van Niftylift, hebben een 20 jarige relatie en we hebben goede ervaringen met dit merk en de service van Eurosupply.”

 

Huurmaat is goed vertegenwoordigd in de Randstad met vestigingen in Leiden, Alphen, Amsterdam, Katwijk en Vlaardingen. Het bedrijf merkt een duidelijk herstel in de verhuur van materieel.  Dit sluit aan bij de berichten dat de hele verhuurbranche in het algemeen weer aan het groeien is.

Ook Huurmaat gaat door met het investeren in nieuw materieel.

 

Eurosupply Hoogwerksystemen B.V. te Moerdijk is importeur van Niftylift, Multitel, Nostolift en Hitachi en is subdealer van Genie. Sinds de oprichting in 1989 heeft Eurosupply een belangrijke plaats verworven in hoogwerkerland met de verkoop en verhuur van hoogwerkers en met het verzorgen van hoogwerkertrainingen.

 

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.eurosupplyhoogwerkers.nl 20-mei  
2 www.eurosupply.net 20-mei  
3 www.commercieelanders.nl 25-mei 29
4 www.vakbladmag.nl 27-mei 74
5 www.sandersvak.nl 27-mei  
6 www.werktuigen.nl 29-mei  
7 www.werktuigen.be 29-mei  
8 www.werktuigen.de 29-mei  
9 www.w-equipment.com 29-mei  
10 www.schoonmaakjournaal.nl 5-jun 2415
11 www.verticaal.net 11-jun 501
12 www.ipaf.org 17-jun  
13 www.verhurendnederland.nl 18-jun  
14 www.bouwmachines.nl 22-jun 1199
15 Rentit uitgave juni 2015 juni  
      4218