Energyst biedt een coole oplossing voor strengere milieu eisen

 

Energyst biedt een oplossing voor bedrijven, die door de verscherpte milieuwetgeving een alternatief zoeken voor hun R22-koelinstallatie. Energyst kan binnen vier uur een nieuwe tijdelijke koelinstallatie leveren en installeren en daarmee de continuïteit van veel bedrijven in slechts enkele uren waarborgen.

 

De Europese Commissie heeft, sinds 2009, de wetgeving voor chloorhoudende koudemiddelen aangescherpt. De ozonlaag beschermt ons tegen schadelijke stralingen uit de stratosfeer. Chloorhoudende koudemiddelen verstoren het dynamisch evenwicht van de onzonlaag.

Door de strengere wetgeving wordt het gebruik van deze koudemiddelen gereduceerd.  Bedrijven mogen door de nieuwe wetgeving koelinstallaties met onder meer R22 niet meer repareren of onderhouden. De vervanging of ombouw van koelinstallaties kan doorgaans enkele dagen, weken of zelfs maanden duren.

 

Energyst biedt hiervoor een oplossing. Het heeft een huurvloot van tijdelijke koelinstallaties, met capaciteiten van 50 tot 750 kW per stuk en een temperatuurbereik vanaf -40 tot +20 °C. Deze complete installaties voldoen aan de strengste milieu eisen. Hiermee kan de continuïteit van productieprocessen bij vervanging of ombouw van de huidige installatie gegarandeerd worden.

 

Turn-key oplossingen

Energyst biedt tijdelijke energievoorziening en temperatuurbeheersing voor onder meer  food & beverage , chemie, gezondheidszorg, vliegvelden en datacenters.

 

Energyst Cat Rental Power levert turn-key huuroplossingen op het gebied van temperatuurbeheersing en stroomopwekking in Europa, Afrika en Zuid-Amerika. Energyst is een joint venture van het kwaliteitsmerk Caterpillar en zijn dealers, en is specialist op het gebied van energievoorziening en temperatuurbeheersing. Met toonaangevende CAT-dealers heeft Caterpillar een netwerk van Energyst vestigingen opgezet. 

 

Plaatsingen

 

  Media Plaatsing Twitter #
1 www.werktuigen.nl 19-mei  
2 www.werktuigen.be 19-mei  
3 www.werktuigen.de 19-mei  
4 www.w-equipment.com 19-mei  
5 www.commercieelanders.nl 25-mei 29
6 www.utilities.nl 26-mei  
7 www.verhurendnederland.nl  juni  
      29