Eerste exemplaren van hoogste aanhangwagen ladderlift naar K-Rentool

 

All-up (www.all-up.nl), de Almelose verticaal transportspecialist, levert de eerste twee nieuwe Paus City-Star 37WH ladderliften aan K-Rentool (www.k-rentool.nl) in De Haag.

De  City-Star 37 WH ladderlift is een nieuwe ladderlift op aanhanger met een unieke werkhoogte van 37 meter. Daarmee is het de grootste ladderlift in de markt tot nu toe. Tot nu toe was de maximale werkhoogte 33 meter. De machines voor K-Rentool zijn voorzien van een speciaal ontwikkeld plateau voor de steigerbouw. Dit plateau is aan beide zijden uitschuifbaar. Het hefvermogen van de City-Star 37 WH is 300 kg. Een sterke, onderhoudsarme 3 cilinder Yanmar dieselmotor zorgt voor de aandrijving. Naast de bediening op de ladderlift wordt er ook een afstandsbediening meegeleverd waarmee de ladderlift op afstand bediend kan worden.

De Paus City-Star lift voldoet aan de strenge veiligheidsnormen die gelden voor de chemie en petrochemie. Daardoor is deze ladderlift met zijn compacte afmetingen en de eenvoudige bediening  uitermate geschikt voor gebruik bij de steigerbouwers die actief zijn in deze omgevingen.

 

K-Rentool is sinds 1982 actief en is specialist in de verhuur van ladderliften voor Nederlandse isolatie- en steigerbouwbedrijven, die werkzaam zijn in de chemie en petrochemie.  K-Rentool heeft diverse soorten ladderliften in het huurprogramma, met hefhoogtes van 18 tot 37 meter. De huurvloot aan ladderliften bestaat uit 45 machines, waar Paus de hoofdtoon voert.

 

Naast ladderliften verhuurt K-Rentool ook een breed scala aan machines en gereedschappen. De technici van K-Rentool zijn door de TüV geschoold, waardoor zij TüV T-Spec werkzaamheden mogen verrichten. Peter Hendriks van K-Rentool:  “De grote landelijk opererende steigerbouw- en isolatiebedrijven zijn onze  afnemers van ladderliften. Onze liften staan van Antwerpen tot Delfzijl en onze service strekt net zo ver. Paus levert een uitstekende ladderlift tegen een redelijke prijs. We doen al geruime tijd zaken met All-up en hun producten en service zijn erg goed”.

 

All-up levert een gevarieerd programma aluminium kranen, hoogwerkers en ladderliften van de merken Paus, Klaas en Geda. Efficiëntie en veiligheid staan hoog in het vaandel.  Naast producten levert All-up in- en externe opleidingen en een landelijke 24/7 service met mobiele en prima geëquipeerde werkplaatsen.

 

Plaatsingen

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.werktuigen.nl

11-mei

 

2

www.werktuigen.be

11-mei

 

3

www.werktuigen.de

11-mei

 

4

www.w-equipment.com

11-mei

 

5

www.bouwmachines.nl

11-mei

1194

6

www.drimble.nl

11-mei

 

7

www.all-up.nl

11-mei

46

8

www.sandervak.nl

11-mei

 

9

www.commercieelanders.nl

11-mei

30

10

www.dakweb.nl

11-mei

 

11

www.yeldo.nl

11-mei

 

12

www.verticaal.net

18-mei

502

13

www.glasinbeeld.nl

28-mei

 

14

www.bouwmachinesbenelux.nl

9-jun

 

15

www.ipaf.nl

9-jun

 

16

www.roofs.nl

mei

 
     

1772