Dekker Verhuur zet in op specialisatie

 

Dekker Verhuur (www.dekker-verhuur.nl) zet steeds meer in op specialisatie. De vestiging  in Harderwijk gaat zich volledig toeleggen in hoogwerker verhuur. Voor dat doel is begin april de nieuwe site www.dekkerhoogwerkerverhuur.nl de lucht in gegaan. “Door te specialiseren kunnen we nog meer kwaliteit leveren. Met onze hoogwerker vloot van veertig  knikgiek-, telescoop-, schaar-, spin- en masthoogwerkers én onze kennis van werken op hoogte hebben we een uitstekend product”, geeft directeur René Dekker aan bij de lancering van de nieuwe website.

Rond de eeuwwisseling was Dekker Verhuur het eerste verhuurbedrijf in Harderwijk. Inmiddels hebben zich in het havenstadje aan het IJsselmeer meerdere verhuurbedrijven gevestigd. Met de specialisatie wil Dekker Hoogwerker Verhuur zich in Harderwijk onderscheiden.

De andere vestiging van Dekker Verhuur, in Nunspeet, is  specialist in machine- en evenementen verhuur met als specialisatie mobiele toiletunits. Voor steigers heeft Dekker Verhuur haar eigen montage en demontage service. Een team van specialisten zorgt voor een professionele en veilige opbouw zodat er veilig op hoogte gewerkt kan worden. (www.dekker-steigers.nl)

Het bedrijf uit Nunspeet levert zowel de apparatuur als alle randvoorwaarden. René Dekker: ”Door de mobiele toiletunits, mobiele badkamers en steigers turnkey op te leveren, ontzorgen we onze klanten zoveel mogelijk.” Daarin gaat het bedrijf zo ver dat het bijvoorbeeld turnkey oplossingen biedt in gebieden waar geen voorzieningen beschikbaar zijn. René Dekker: “Onlangs hebben we alle randfaciliteiten geleverd voor een evenement op de heide bij Vierhouten. Een plek zonder voorzieningen. Samen met het verhuurbedrijf Party Verhuur Dekker (van mijn broer Jos Dekker)  hebben we alle faciliteiten voor het evenement geleverd: tenten, het interieur, de stroomvoorziening, het sanitair. Alle materialen zijn met speciaal ruw terrein transport naar de plaats gebracht en daar turnkey opgeleverd.”

Dekker Verhuur is een echt familiebedrijf. René Dekker: “Mijn vader had een bouwbedrijf. Daar ben ik in aanraking gekomen met de verhuur. Dat trok me aan en nu zijn we 20 jaar actief in de verhuur in de Veluwe regio, maar ook ver daar buiten. Mijn broer Jos runt het verhuurbedrijf Partyverhuur Dekker. Samen kunnen we elke job aan.”

 

Plaatsingen

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.werktuigen.nl

22-apr

 

2

www.werktuigen.be

22-apr

 

3

www.werktuigen.de

22-apr

 

4

www.w-equipment.com

22-apr

 

5

www.interieurbouwonline.nl

25-apr

 

6

www.schildervak.nl

4-mei

 

7

www.veiligmetverf.nl

4-mei

 

8

www.dichtbij.nl

4-mei

 

9

www.voogd.isookmobiel.nl

4-mei

 

10

www.eldersonderhoudservices.nl

4-mei

 

11

www.sandervak.nl

4-mei