ALTI breidt haar leveringsprogramma compact rupshijskranen uit

 

KEGION minihijskraan

 

ALTI uit Waalwijk (www.alti.nl), importeur van Kegiom, compact rupshijskranen introduceert een nieuwe serie van 4 compact rupshijskranen die zonder stempels uitgevoerd zijn. De KEGIOM PANDA 50, 200, 270 en 350 PLUS. Hiermee wordt het programma uitgebreid tot tien verschillende modellen. De hijscapaciteit van de vier nieuwe modellen varieert van 0,5 tot 5 ton/meter. De compacte afmetingen en het relatief lage gewicht (850 tot 2200 kg) zorgen er voor dat deze combinaties zeer handelbaar, flexibel en compact zijn met grote mogelijkheden, zowel in- als outdoor. 

 

Typische toepassingen zijn te vinden in gebouwen waar een beperkte vloerbelasting is toegestaan en in kleine ruimtes met weinig manoeuvreerruimte, zoals bij glaszetten, wandenplaatsen en dergelijke.  De compact kranen zijn eenvoudig te transporteren. Door de geringe afmetingen kunnen ze vervoerd worden in een bestelbus en standaard lift.

 

De bediening van de compact rupskranen geschiedt staande op het bordes achter op de machine. Als optie kan de kraan uitgevoerd worden met een radiografische afstandsbediening. Met de vele extra opties, zoals een toren die bij  volle last 25° links en rechtsom kan draaien, een vork hulpstuk, een hoogwerker bak en een opschep bak wordt de compact hijskraan een verreiker dan wel hoogwerker: in feite is het een alleskunner. De mini-hijskraan heeft verschillende aandrijfopties namelijk: accu, benzine, LPG of diesel motor of bi-energy (benzine en elektrische lichtnetiermee wordt de mini-hijskraan een Verreiekr, cq hoogwerkerHHi).

De KEGIOM 350 PLUS is ook uitgevoerd met stempels die wel of niet gebruikt kunnen worden. Daarnaast kan de toren 360° continu roteren.

 

ALTI met vestigingen in Waalwijk en Ravels (België) is twintig jaar actief in de hoogwerkermarkt. ALTI levert een breed programma in verticaal transport. Het bedrijf is exclusieve distribiteur van Colombo- en Mannotti autohoogwerkers, Easylift spinhoogwerkers, Jumbo aanhangwagenhoogwerkers, Kegiom compact kranen, Mannotti autolaadkranen en TGT glaskranen. 

 

Plaatsingen

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.werktuigen.nl

2-feb

 

2

www.werktuigen.be

2-feb

 

3

www.werktuigen.de

2-feb

 

4

www.w-equipment.com

2-feb

 

5

www.maintenancebenelux.nl

2-feb

 

6

www.verticaal.net

5-feb

489

7

www.ipaf.org/nl

5-feb

 

8

www.bouwmachines.nl

2-feb

1120

9

www.rsscockpit.com

2-feb

 

10

www.drimble.nl

5-feb

 

11

www.easyfairs.com

2-feb

 

12

www.glasinbeeld.nl

5-feb

 

13

BMB magazine Februari

febr

 
     

1609