Schreur Hoogwerksystemen eerste noordelijke verhuurder met de nieuwe Niftylift HR 28

 

Schreur hoogwerksystemen (www.schreur-meppel.nl) uit Rogat/Meppel, een van de grootste hoogwerker verhuurders in het noorden van het land, heeft de eerste nieuwe Niftylift HR28 Hybride 4x4 opgenomen in de huurvloot.

 

Daarmee  bestaat de huurvloot van Schreur hoogwerksystemen voor de helft uit Niftylift hoogwerkers. “Onze klanten zijn uiterst tevreden over de compacte en lichte Niftylift hoogwerkers”, meldt Bert Schreur, eigenaar van het verhuurbedrijf in het noorden. Vorig jaar werden bij Schreur hoogwerksystemen ook al drie nieuwe Niftylift hoogwerkers afgeleverd door Eurosupply.

Bert Schreur: “We blijven onze huurvloot vernieuwen, waarbij specialisatie en het snel en kort schakelen de key woorden zijn”.

 

Met een werkhoogte van 28 meter, een vlucht van 19 meter en een hefvermogen van 280 kg is de Niftylift HR28 knikgiekhoogwerker één van de grootste accu aangedreven zelfrijdende knikgiekhoogwerkers in de markt.  De hoogwerker is bijna 1000 kilo lichter dan de meeste van zijn directe concurrenten. “Als je bedenkt dat de machine maar 14.500 kg weegt en toch drie personen kan heffen, dan realiseer je dat dit een unieke machine is voor de verhuur”, aldus Bert Schreur. 

 

De Niftylift HR28 is 4 x 4 hybride aangedreven, waardoor hij een helling van 40% kan nemen. Deze machine is uitermate geschikt op plaatsen met een beperkte ruimte en is ook heel goed bruikbaar voor binnen gebruik. Het platform heeft een afmeting van 2,4 x 0,9 meter en kan 180° draaien terwijl de giek 360° continu kan roteren.  Doordat de jib volledig onder de mast gekanteld kan worden, is de transportlengte van de Nifty HR 28 maar 7,30 meter. De hybride aandrijving en dieselmotor met katalysator zorgen voor vermindering van brandstofverbruik en emissies.

 

Eurosupply is importeur van Niftylift, Multitel, Nostolift en Hitachi en is sub dealer van Genie. Sinds de oprichting in 1989 heeft Eurosupply een belangrijke plaats verworven in hoogwerkerland met de verkoop en verhuur van hoogwerkers en met hoogwerker trainingen.

 

Plaatsingen

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.werktuigen.nl

29-jan

 

2

www.werktuigen.be

29-jan

 

3

www.werktuigen.de

29-jan

 

4

www.w-equipment.com

29-jan

 

5

www.maintenancebenelux.nl

29-jan

 

6

www.verticaal.net

29-jan

489

7

www.bouwmachines.nl

29-jan

1120

8

www.rsscockpit.com

29-jan

 

9

www.ipaf.org/nl

29-jan

 

10

www.ipaf.org/nl

29-jan

 
     

1609