Eurosupply levert nieuwe Multitel MJ 201 aan Alp-Lift

 

Alp-Lift uit Utrecht (www.alp-lift.nl) breidt zijn huurvloot uit met een Multitel MJ 201 autohoogwerker van Eurosupply (www.eurosupply.net). De MJ 201 is uitgevoerd met een telescoop jib van 1,4 meter, hetgeen uitzonderlijk is voor een autohoogwerker van deze geringe omvang. De machine is gemonteerd op een 3,5 ton Nissan Cabstar euro 5 vrachtwagen, die bestuurd mag worden door een chauffeur met rijbewijs B. Het lichtmetalen subframe maakt de MJ 210 tot een lichte combinatie met uitstekende eigenschappen. Een l aantrekkelijke autohoogwerker voor gevelreinigingsbedrijven, glazenwassers, glaszetters, schilders, hoveniers en installateurs van hemelwaterafvoersystemen. 

 

De maximale werkhoogte van de MJ 201 is 20,10 meter, de maximale horizontale vlucht bedraagt 12,60 meter en de maximale hefcapaciteit is 225 kg. De krans roteert 400°, terwijl het platform 180° kan draaien. De hoogwerker heeft een variabele afstempeling (breed en smal) die volledig automatisch ingesteld wordt. Met een druk op de home knop vouwt de autohoogwerker zich automatisch op tot in de transportstand.

 

In het verleden koos Alp-Lift voor de duurdere Duitse hoogwerkers. “De Italiaanse Multitel MJ 210 is een prima alternatief,” vertelt Rijer Oskam, directeur van Alp-Lift. “Het is een gunstig geprijsde autohoogwerker met uitstekende eigenschappen en een waardevolle aanvulling aan onze huurvloot.”

 

Alp-Lift en Eurosupply hebben een jarenlange relatie. Zo heeft Eurosupply een aantal Dingli hoogwerkers van Alp-Lift in haar verhuurvloot.

 

Alp-Lift is producent van montage- en theaterliften. Het bedrijf verkoopt en verhuurt deze liften. De uitgebreide huurvloot bestaat voorts uit telescoop-, knikgiek-, schaar-, mast- en autohoogwerkers.

 

Eurosupply is importeur van Niftylift, Multitel, Nostolift en Hitachi en is subdealer van Genie. Sinds de oprichting in 1989 heeft Eurosupply een belangrijke plaats verworven in hoogwerkerland met de verkoop en verhuur van hoogwerkers en met het verzorgen van hoogwerker trainingen.

 

Plaatsingen

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.maintenance.nl

24-dec

 

2

www.servicemanagement-archief.be

31-dec

 

3

www.bouwmachines.nl

2-jan

1102

4

www.rsscockpit.com

2-jan

 

5

Facebook Bouwmachines

2-jan

 

6

www.atrazin.ir

2-jan

 

7

www.werktuigen.nl

2-jan

 

8

www.werktuigen.be

2-jan

 

9

www.werktuigen.de

2-jan

 

10

www.w-equipment.com

2-jan

 

11

www.verticaal.net

8-jan

488

12

www.ipaf.org/nl

8-jan

 
     

1590