Unieke Niftylift HR28 hybrid 4x4 knikgiekhoogwerker te huur bij Eurosupply

 

Eurosupply (www.eurosupply.net) uit Moerdijk heeft de Niftylift HR28 Hybrid 4x4 opgenomen in de huurvloot en verkoopprogramma. Vorige week arriveerde deze unieke machine uit de fabriek in Engeland en verliet meteen weer de werf voor de eerste huurjob.

 

De Niftylift HR28 knikgiekhoogwerker is een van de grootste accu aangedreven zelfrijdende knikgiekhoogwerkers in de markt. “Met een werkhoogte van 28 meter, een vlucht van 19 meter en een laadvermogen van 280 kg en een uitzonderlijk laag gewicht ten opzichte van zijn prestaties (14.500 kg) is deze machine een unieke combinatie waar drie personen op hoogte op kunnen werken”, vertelt Ramon van de Kasteele, bedrijfsleider bij Eurosupply.

De giek kan 360° continue roteren. Het platform met een afmeting van 2,4 x 0,9 meter kan 180° draaien. De Hybride aandrijving en dieselmotor met katalysator zorgen voor vermindering van brandstofverbruik en emissies.

 

De hybride hoogwerker is uitgevoerd met het unieke Niftylift SiOPS (Sustained Involuntary Operation Prevention System), waardoor de machine extra veilig is voor de gebruiker van de hoogwerker. Voor een impressie: https://www.youtube.com/watch?v=NEVvpEk6qPQ   

 

De hoogwerker is bijna 1000 kilo lichter dan de meeste van zijn directe concurrenten. Doordat de telescoop jib volledig ingeschoven kan worden, is de transportlengte van de Nifty HR 28 maar 7,5 meter. Hierdoor kunnen er twee van deze hoogwerkers (transportafmetingen 7,3(l) x 2,49 (b) x 2,7 (h) meter op een dieplader geladen worden. De transportkosten gaan daardoor omlaag.

 

De Niftylift HR28 is 4 x 4 hybride aangedreven, waardoor hij een helling van 40% kan nemen. Dat maakt de machine uitermate geschikt voor bijvoorbeeld parkeergarages waar steile hellingen gebruikelijk zijn. Deze hoogwerker biedt ook uitkomst op plaatsen met een beperkte ruimte en is ook uitermate geschikt voor binnen gebruik.

 

Eurosupply is importeur van Niftylift, Multitel, Nostolift en Hitachi en is subdealer van Genie. Sinds de oprichting in 1989 heeft Eurosupply een belangrijke plaats verworven in hoogwerkerland met de verkoop en verhuur van hoogwerkers en met hoogwerker trainingen.

 

Plaatsingen

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.maintenancebenelux.nl

12-dec

 

2

www.werktuigen.nl

17-dec

 

3

www.werktuigen.be

17-dec

 

4

www.werktuigen.de

17-dec

 

5

www.w-equipment.com

17-dec

 

6

www.servicemanagement.nl

21-dec

 

7

www.bouwmachines.nl

18-dec

1103

8

www.rsscockpit.com

18-dec

 

9

www.ipaf.org/nl

18-dec

 

10

Facebook Bouwmachines

18-dec

 

11

www.tweetunnel.com

18-dec

 
     

1103