Kamphuis Hoogwerkers verkoopt 8 autohoogwerkers aan Ziut

 

Kamphuis Hoogwerkers (www.hoogwerken.nl) heeft acht 121F.2 Renault France Elevateur autohoogwerkers verkocht aan Ziut, een bedrijf dat actief is in de markt van openbare verlichting, verkeerssystemen en camerabewaking. Ziut gebruikt de autohoogwerkers voor onderhoud aan straatverlichting.

 

De France Elevateur 121F.2  is gemonteerd op een Renault Master en heeft een werkhoogte van 12 meter, een zijdelingse reikwijdte van 7 meter en een hefvermogen van 230 kg. De telescoopgiek roteert 400°. De autohoogwerker manoeuvreert gemakkelijk in het stadsverkeer is zeer geschikt voor gebruik in voetgangersgebieden, hofjes, winkelstraten en parken. Een rijbewijs B volstaat voor het besturen van de combinatie. De France Elevateur valt op door zijn compacte bouw en lage gewicht, vertelt Martijn Kamphuis. “Daardoor is er veel opslagruimte in de bestelbus beschikbaar.” Een ander pluspunt is het ECO-label, dat garant staat voor een forse reductie van de CO2 uitstoot.  

 

“Ziut werkt veel voor gemeenten, die in hun aanbesteding scherp op prijs letten. Kamphuis biedt met deze autohoogwerker een goede prijs/kwaliteit verhouding,” vertelt Hans ten Broeke, manager regio Noord-Oost van Ziut (www.ziut.nl). “Tevens kunnen we onze monteurs nu flexibeler inzetten, omdat voor de besturing van de wagen slechts een rijbewijs B nodig is. Daarnaast is de Renault France Elevateur vlotter in het verkeer, wendbaarder in de binnensteden en sneller op de snelweg.” Naast deze aankoop huurt Ziut regelmatig andere autohoogwerkers van Kamphuis Hoogwerkers.

 

Kamphuis Hoogwerkers heeft ruim 44 jaar ervaring in de verhuur van hoogwerkers en is specialist in autohoogwerkers. Kamphuis Hoogwerkers heeft een vestiging in Zutphen en twee vestigingen in Duitsland onder de naam MA-BO. In totaal heeft Kamphuis Hoogwerkers 30 verschillende autohoogwerkers in de verhuur, tot hoogtes van 70 meter. De autohoogwerkers zijn te huur met en zonder machinist.

 

Plaatsingen

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.maintenance.nl

26-nov

 

2

www.werktuigen.nl

26-nov

 

3

www.werktuigen.be

26-nov

 

4

www.werktuigen.de

26-nov

 

5

www.w-equipment.com

26-nov

 

6

www.darman.niniyoo.com

26-nov

 

7

www.yeldo.nl

28-nov

 

8

www.tweetunnel.com

28-nov

 

9

www.blogstek.nl

28-nov

 

10

www.bouwmachines.nl

28-nov

1107

11

facebook Bouwmachines

28-nov

 

12

www.ipaf.org/nl

28-nov

 

13

www.rsscockpit.com

28-nov

 
     

1107