Monta-Rent presenteert glasrobot tijdens SGA vakdagen

  

Monta-Rent (www.montarent.nl) levert glasrobots die ingezet kunnen worden bij de montage van glazen deuren. Het gewicht van toegangsdeuren neemt gemiddeld toe van 70 naar 140 kg. Dat komt doordat architecten steeds meer doorgangen ontwerpen van grotere afmetingen én doordat de normen voor brandwerendheid veranderen. De Winlet 350 glasrobot biedt een oplossing voor het monteren van deze glazen deuren op locatie én voor het laden en lossen hiervan op de aanhangwagens.

 

De Winlet 350 glasrobot onderscheidt zich door z'n compacte afmetingen en de zeer nauwkeurige aandrijving door middel van hydraulische cilinders. Dankzij de krachtige rijaandrijving op beide voorwielen kunnen obstakels zoals drempels en hellingbanen soepel genomen worden. In de standaard uitrusting heeft de Winlet een vierde verticale heffunctie voor grotere inzetbaarheid. Twee steunarmen en de geïntegreerde lastbeveiliging zorgen voor maximale veiligheid. Er kan ook een lasthaak gemonteerd worden waarmee de Winlet als montagerobot wordt ingezet.

 

Dit voorjaar heeft Monta-Rent twee Winlet 350 glasrobots afgeleverd aan Record Automatische Deuren BV (www.record-automatischedeuren.nl) uit Doortwerth. Tijdens de SGA, de vakbeurs voor de schilder, glasindustrie en afbouw presenteert Monta-Rent de Winlet 350 glasrobot in stand 153-155. De SGA  is van 11-13 november in de Evenementenhal in Gorinchem en is interessant voor professionals uit de onderhoudssector, stukadoorsbedrijven, glaszetters, plafond- en wandmontagebedrijven, gemeentelijke diensten, architecten, woningbouwverenigingen en de aannemerij.

 

Monta-Rent is importeur voor de Winlet Glasrobots. Het bedrijf is ook fabrikant van de MONTALIFT mobiele snelmontage torenkranen en is toonaangevend in de verhuur hiervan. Fabrikant van de Winlet 350 glasrobot is GMV Kraner AS (www.gmvas.dk).

 

Plaatsingen

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.werktuigen.nl

5-nov

 

2

www.werktuigen.be

5-nov

 

3

www.werktuigen.de

5-nov

 

4

www.w-equipment.com

5-nov

 

5

www.maintenancebenelux.nl

5-nov

 

6

www.glasinbeeld.nl

11-nov

 

7

www.drimble.nl

11-nov

 

8

Alblasserwaard Nieuws Twitter

11-nov

974

9

www.nationalemediasite.nl

11-nov

 

10

www.rentit.nl

13-nov

268

11

www.verticaal.net

13-nov

475

     

1717