Hinowa Netherlands, importeur voor Socage Hoogwerkers

 

Hinowa Nederland (www.hinowa.nl) is sinds kort importeur van het autohoogwerker merk Socage (www.socage.nl). Daarmee heeft Hinowa zijn positie in de hoogwerkermarkt versterkt. Hinowa behoort op het gebied van hoogwerkers en rupsdumpers al jaren tot de top en geniet grote bekendheid bij schilders-, glazenwasser-, hoveniers- en verhuurbedrijven. Socage levert een groot gamma autohoogwerkers van 12 tot 78 meter. “Het aanbod van Socage is een aanvulling op ons gamma. We zijn nu totaal leverancier,” vertelt Gerard Post van Hinowa.

 

Het Italiaanse familiebedrijf Socage levert al 33 jaar auto- en truck hoogwerkers. Om verder te groeien heeft Socage diverse actiemodellen in het programma, zoals de T-320 en DA-320 autohoogwerker, die zeer scherp geprijsd zijn. Deze twee actiemodellen zijn ook te bewonderen tijdens de SGA, de vakbeurs voor de schilder, glasindustrie en afbouw. Hinowa presenteert zich tijdens deze beurs, die van 11-13 november plaatsvindt in de Evenementenhal in Gorinchem, zowel met een binnen- als een buitenstand. De SGA is vooral aantrekkelijk voor de onderhoudssector, stukadoorsbedrijven, glaszetters, plafond- en wandmontagebedrijven, gemeentelijke diensten, architecten, woningbouwverenigingen en de aannemerij.

 

Hinowa Nederland uit Leimuiden is voor de Benelux en Duitsland de importeur van alle Hinowa producten uit de Italiaanse fabriek. Hinowa levert rupshoogwerkers, mini rupsdumpers, rupsheftrucks en losse rupsonderdelen en is marktleider op het gebied van spinhoogwerkers. Het Italiaanse bedrijf is 28 jaar actief in de markt.

 

Plaatsingen

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.maintenancebenelux.nl

3-nov

 

2

www.w-equipment.com

3-nov

 

3

www.werktuigen.be

3-nov

 

4

www.werktuigen.de

3-nov

 

5

www.werktuigen.nl

3-nov

 

6

www.professioneelschoonmaken.nl

4-nov

 

7

www.rsscockpit.com

4-nov

 

8

www.schoonmaakjournaal.nl

5-nov

 

9

Digital nieuwsbrief Professioneel Schoonmaken

6-nov

 

10

www.verticaal.net

7-nov

475

11

www.ipaf.org/nl

7-nov

 

12

www.vakbladmag.nl

11-nov

 

13

https://nl-nl.facebook.com/VakbladMAG

11-nov

 

14

www.verhurendnederland.nl

24-nov

 

15

www.twitter.com/gcapost

5-nov

356

16

www.bouwtotaal-online.nl

2-dec

 

 

 

 

831