Loxam schaft 200 hoogwerkers aan van Haulotte

 

Loxam, Europees marktleider in de verhuur van machines en gereedschappen voor de bouw, civiele techniek en industrie, heeft 200 hoogwerkers aangeschaft van Haulotte. Grotendeels om de bestaande vloot in Nederland te vernieuwen en om de vloot in België uit te breiden. Het pakket omvat de gehele range, variërend van elektrische scharen met 8 meter werkhoogte tot en met een 41 meter knik-telescoophoogwerker, alsmede een aantal verreikers.

 

Met de aanschaf van de nieuwe HA 16 RTJ Pro heeft Loxam Access zelfs een primeur in Nederland. Deze door een Kubota diesel aangedreven knik-telescoophoogwerker heeft een werkhoogte van 16 meter en een maximaal zijdelings bereik van 8,3 meter. De machine is uitgerust met een pendelas, 4-wielaandrijving en 4-wielbesturing, en kan continue roteren. Ten slotte is de machine uitgerust met het door Haulotte gepatenteerde ASB (Activ’ Shield Bar), een anti-afknel beveiliging die het veilig werken op hoogte vergroot.

 

Loxam heeft nu in totaal 1500 hoogwerkers in zijn verhuurvloot. “Dankzij de order hebben we onze vloot kunnen verjongen,” geeft René Mast, Technical Manager van Loxam Access aan. “Er is bij onze klanten veel vraag naar hoogwerkers met een hoge productiviteit. Met name vanwege de snelheid, de stabiliteit en de goede performance kunnen we met Haulotte hoogwerkers aan deze vraag voldoen. Bij de HA 16 RTJ Pro speelt ook nog mee dat een het relatief stille machine is.”

 

Loxam is dit jaar zeer actief in Nederland en België. Afgelopen zomer nam het concern verhuurbedrijf Workx over, waardoor het nu in Nederland een landelijke dekking heeft. De groep Loxam is actief in 13 landen, met 611 vestigingen en 4410 medewerkers. Info: www.loxam.nl

 

 

Haulotte Netherlands BV  is verantwoordelijk voor de verkoop en service van de hoogwerker systemen in Nederland en België. Het Franse moederbedrijf, Haulotte Group, is Europees marktleider op het gebied van hoogwerkers voor mensen en goederen. Wereldwijd neemt het concern de derde marktpositie in. Info: www.haulotte.nl

 

Plaatsingen

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.maintenancebenelux.nl

27-okt

 

2

www.rentit.nl

29-okt

283

3

www.schildervak.nl

29-okt

 

4

www.schoonmaakjournaal.nl

29-okt

 

5

www.tijdschriften.zoekme.be

29-okt

 

6

www.verticaal.net

29-okt

340

7

www.bouwmaterieelbenelux.nl

30-okt

213

8

www.facebook.com/Bouwmachines

30-okt

 

9

www.materieelgids.be

30-okt

 

10

www.w-equipment.com

30-okt

 

11

www.werktuigen.be

30-okt

 

12

www.werktuigen.de

30-okt

 

13

www.werktuigen.nl

30-okt

 

14

www.bouwmachines.nl

31-okt

1058

15

BMB E-zine

3-nov

 

16

Schildervakkrant november nummer

nov

 

17

BMB uitgave december

dec

 

     

1894