Nieuwe radiografisch bediende Boscare betonkubels bij HOCAP

 

HOCAP uit Buren (www.hocap.nl) heeft een nieuwe serie Boscare radiografische bediende betonkubels in het programma. De BCE-R serie bestaat uit 7 types met een inhoud van 800 tot 3000 liter. De onderlossende betonkubels kunnen uitgevoerd worden met een radiografische afstandsbediening die de hydraulische losklep en de bijgeleverd betonvibrator tot 100 meter kan bedienen. De betonvibrator zorgt ervoor dat ook de laatste resten uit de kubel benut kunnen worden. De kubels zijn voorzien van een hijsblok zodat ze met een kraan gehesen kunnen worden. Als het hydraulisch systeem uitvalt kan deze altijd handmatig ontgrendeld worden.

 

Strukton uit Utrecht heeft de eerste 2 Boscare BCE 99R besteld. De BCE 99R betonkubel heeft een inhoud van 1000 liter. HOCAP heeft deze betonkubel aangepast naar een verlaagd model met lepelgaten voor heftruck gebruik. Hierdoor kan de betonkubel inpandig gebruikt worden en tevens met een verreiker gehesen worden. Vooraf aan levering zijn de betonkubels door TüV gekeurd.

 

“We zijn heel tevreden met de BCE 99R,” vertelt projectleider Egbert Lieman van Strukton. “We zijn samen met HOCAP bij de fabrikant Boscare in Italië geweest om deze betonkubel te bekijken. De machine is gemakkelijker te openen, wat een van onze wensen was, mede vanuit Arbo-oogpunt.” Strukton (www.strukton.nl)  is actief in de markten als railsystemen, civiele infrastructuur en techniek en gebouwen. Behalve de Nederlandse en Europese markt bedient Strukton met zijn specialismen, ook steeds meer de wereldmarkt.

 

HOCAP is voor Nederland en België importeur van het Boscare programma, dat onder andere bestaat uit betonkubels van 150 liter tot 2.500 liter en zelf lossende puinbakken die dé standaard zijn op de Nederlandse bouwplaatsen.

 

Plaatsingen

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.maintenancebenelux.nl

27-okt

 

2

www.werktuigen.nl

28-okt

 

3

www.werktuigen.be

28-okt

 

4

www.werktuigen.de

28-okt

 

5

www.w-equipment.com

28-okt

 

6

www.easyfairs.com

27-okt

 

7

www.materieelkrant.nl

4-nov

19347

8

www.drimble.nl

4-nov

 

9

www.bouwbedrijfgroen.nl

4-nov

 

10

www.newslocker.com

4-nov

 

11

www.yeldo,nl

4-nov

 

12

www.bouwinfo.nl

4-nov

 

13

www.pro-advice.nl

4-nov

 

14

www.godie,nl

4-nov

 

15

www.p-nooij.nl

4-nov

 

16

www.vobn.nl

4-nov

 

17

www.lijmkitten.nl

4-nov

 
     

19347