MOVE Batteries introduceert MOVE XL: deep-cycle AGM batterijen

 

MOVE Batteries (www.movebatteries.com) heeft een nieuwe deep-cycle, onderhoudsvrije batterij-range voor cyclische toepassingen op de markt gebracht: MOVE XL deep-cycle AGM. MOVE XL is voorzien van de laatste ontwikkeling van lood-zuur batterijen en heeft glasvezel separators die de accuplaten fixeren. De batterijen worden getest conform de BCI-norm (Battery Council International) en ze worden geproduceerd met de modernste technieken en kwaliteitscontrole.

 

Uniek aan MOVE XL zijn de platen met lood-tin legering, wat direct resulteert in een lange levensduur (800 cycli bij 75% ontlading). De behuizing van de batterijen is uitgevoerd in solide ABS of PP.

 

MOVE XL is onder meer geschikt voor elektrische voertuigen, hoogwerkers, schrob- en veegmachines, boten en caravans, mobiele- en medische apparatuur, verkeers- en solarsystemen.

 

Naast de deep-cycle MOVE XL, biedt MOVE Batteries ook cyclische AGM- en GEL batterijen met elk hun specifieke eigenschappen. Technische data sheets en details van alle MOVE Batteries zijn te vinden op www.movebatteries.com.

 

MOVE Batteries wordt onder andere gedistribueerd door Wetac Motive Power: een vertrouwde naam binnen de wereld van cyclische batterijen. Voor meer info: www.wetac.nl.

 

Plaatsingen

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.maintenancebenelux.nl

2-okt

 

2

www.easyfairs.com

2-okt

 

3

www.maintenance-portal.nl

2-okt

 

4

www.werktuigen.be

3-okt

 

5

www.werktuigen.nl

3-okt

 

6

www.werktuigen.de

3-okt

 

7

www.noorderwijk.zoekme.be

9-okt

 

8

www.zaqafa.com

9-okt

 

9

www.rentit.nl

16-okt

283

10

www.tijdschriften.zoekme.be

16-okt

 

11

www.ipaf.org.nl

16-okt

 

12

www.w-equipment.com

3-nov

 

13

www.imaintian.info

4-nov

 

14

www.utilities.nl

4-nov

 

15

www.schoonmaakjournaal.nl

5-nov

 

16

November nummer Fluids Processing Benelux

nov

 

17

November nummer Maintenance Benelux

nov

 

 

 

 

283