Kamphuis Hoogwerkers biedt internationale hoogwerker service

 

Nederlandse bedrijven, die voor projecten in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Roemenië en Turkije hoogwerkers nodig hebben, kunnen terecht bij Kamphuis Hoogwerkers (www.hoogwerken.nl). Het bedrijf uit Zutphen is met zijn twee Duitse zusterbedrijven MA-BO in Gronau en Duisburg (www.ma-bo-gronau.de) lid van Systemlift (www.systemlift.de), de grootste hoogwerkerverhuur organisatie in Duitsland, met 70 leden in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Roemenië en Turkije.

 

Doordat leden van Systemlift aan dezelfde kwaliteitsstandaarden dienen te voldoen, kunnen ze bij elkaar hoogwerkers en kranen inhuren. Kamphuis Hoogwerkers kan daardoor Nederlandse opdrachtgevers in het buitenland altijd snel aan de gewenste machines helpen.

 

“Steeds meer bedrijven opereren internationaal, waardoor ze vaak in het buitenland hoogwerkers nodig hebben. Dankzij het lidmaatschap van Systemlift kunnen we Nederlandse opdrachtgevers in het buitenland de producten en service leveren, die ze van ons gewend zijn, zonder dat ze internationale transportkosten hoeven te maken,” vertelt Emiel Kamphuis.

 

Kamphuis Hoogwerkers is met de MA-BO vestigingen in Gronau en Duisburg sinds 2008 lid van Systemlift. De brancheorganisatie telt ruim 70 verhuurbedrijven, die verspreid zijn over heel Duitsland en in delen van Oostenrijk, Italië, Roemenië en Turkije.

 

Kamphuis Hoogwerkers heeft in de vestiging in Zutphen zo'n 30 verschillende autohoogwerkers in de verhuur, voornamelijk van Ruthmann. Door het lidmaatschap van Systemlift heeft het bedrijf uit Zutphen ook toegang tot de verhuurvloot van de Duitse verhuurders van hoogwerkers en kranen. Gezamenlijk beschikken de leden over ruim 8000 hoogwerkers waaronder Auto-, Rups-, Zelfrijdende-, Schaar- en Aanhangwagen hoogwerkers van allerlei merken. “Met dergelijke aantallen en zoveel verschillende type machines achter de hand, kunnen we elke aanvraag voor hoogwerkers over de grens aan,” stelt Emiel Kamphuis.

 

Plaatsingen

   

 

Media

datum

Twitter #

1

www.easyfairs.com

26-sep

 

2

www.fluisprocessing.nl

26-sep

 

3

www.maintenancebenelux.nl

26-sep

 

4

http://newslettercolector.com

29-sep

 

5

http://www.lijmenenkitten.nl

29-sep

 

6

http://www.nieuwsdump.nl

29-sep

 

7

https://twitter.com/BouwTekst

29-sep

845

8

www.bagageaanhangwagens.nl

29-sep

 

9

www.civiltech.nl

29-sep

 

10

www.cobouw.nl

29-sep

 

11

www.drimble.nl

29-sep

 

12

www.exteriorcoatings.nl

29-sep

 

13

www.hibin.nl

29-sep

 

15

www.newslettercolector.com

29-sep

 

16

www.newslocker.com

29-sep

 

17

www.twitter.com/SPRING_Rdam/

29-sep

11

18

www.bouwmachines.nl

30-sep

1034

19

www.facebook.com

30-sep

 

20

www.new.tweettunnel.com

30-sep

 

21

www.verticaal.net

30-sep

470

22

Oktober nummer Bouw Totaal

okt

 
     

2360