Brancheorganisatie Verhurend Nederland zet in op ledengroei

 

'Verhoging van het ledenaantal'. Dat is het eerste doel van Remko Mol, de nieuwe voorzitter van Verhurend Nederland (www.verhurendnederland.nl), de brancheorganisatie voor verhuurbedrijven. Remko Mol nam op donderdag 15 mei de voorzittershamer van de brancheorganisatie over van Jan van Doorn. Dat gebeurde tijdens een netwerkbijeenkomst van Verhurend Nederland in het informatiecentrum Noord/Zuidlijn in Amsterdam, waar de leden van Verhurend Nederland een inkijkje kregen in het veelbesproken bouwproject, dat vanaf 2017 een snelle ondergrondse tocht per metro van Noord- naar Zuid-Amsterdam mogelijk maakt.

 

Verhurend Nederland bestaat drie jaar en telt op dit moment 36 leden. De brancheorganisatie houdt zich bezig met zaken als opleidingen, branchepromotie, gezamenlijke inkoop van randartikelen, collectieve verzekeringen en debiteurenbeheer. “We zijn een organisatie door, voor en van verhuurbedrijven, die zich inzet voor actieve belangenbehartiging, verbetering van de positionering van de verhuurbranche, verdere professionalisering en het bevorderen van onderlinge samenwerking en kennisdeling,” vertelt Remko Mol.

 

Evenementen en bedrijfsbezoeken

Eerste doel van de nieuwe voorzitter, is de verhoging van het ledenaantal. “Hoe meer leden, hoe groter onze slagkracht. We kunnen dan nog meer services bieden en nog meer inhoudelijke evenementen en netwerkbijeenkomsten organiseren.”

De stap om lid te worden is voor veel bedrijven nog groot. Remko Mol: “Door samen te werken kunnen verhuurbedrijven meer bereiken. Voor de kosten hoeft men het niet te laten. Een lidmaatschap van Verhurend Nederland betaalt zichzelf snel terug door allerlei ledenvoordelen, zoals kortingen op verzekeringen. Daarnaast kunnen verhuurbedrijven elkaar via de evenementen ontmoeten, en kennis en ervaringen uitwisselen. We willen dan ook geen eenrichtingsverkeer; we zien ook graag betrokkenheid en input van de leden zelf. Het zou fijn zijn als leden met elkaar sparren en we in de nabije toekomst ook bedrijfsbezoeken kunnen organiseren.”

 

Plaatsingen

 

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.events.nl

20-mei

15321

2

www.eventbranche.nl

21-mei

 

3

Eventflash nieuwsbrief

22-mei

 

4

www.maintenancebenelux.nl

26-mei

 

5

www.rsscockpit.com

26-mei

 

6

www.bouwmachines.nl

2-jun

974

7

www.vmonline.nl

2-jun

 

8

www.teamuitje-veluwe.nl

2-jun

 

9

www.personeelsfeest-in-gelderland.nl

2-jun

 

10

http://drimble.nl

3-jun

 

11

Eventbranche nieuwsbrief

juni

 

12

Rentit vakmagazine

juni

 

 

 

 

16295